Motiva ergonomix ile meme büyütme ameliyatı

Merhabalar yaptıralı neredeyse bir sene olacak. Damla gibi durmuyor bende o kadar. Yuvarlak silikondu önceki silikonum. Dual plan olduğu için doğal görünüyordu. Bu da o yuvarlak silikondan çok da farklı değil açıkçası. Zaten yuvarlak olarak geçiyor ergonomix de. Yalnızca jeli farklı. İkisini de deneyimlemiş biri olarak söylüyorum (motiva round ve motiva ergonomix) arada ciddi bir fark yok. Damla görüntüsünü seviyorsanız damla taktırmak çok daha mantıklı. Bir ameliyat daha olursam bir gün mutlaka damla taktıracağım.
Merhaba fark yoksa neden Round dan vazgeçtiniz acaba çok merak ettim bende ikisi arasında kaldım

Merhaba fark yoksa neden Round dan vazgeçtiniz acaba çok merak ettim bende ikisi arasında kaldım
Ben animasyon deformitesi denilen bir sorun yaşadım. Kas altı silikon takılanlarda görülebilen bir durum. Kol hareketlerinizde silikon oynuyor bazen omuz hizasına kadar çekilebiliyor. Sporcu olduğum için pektoral kasım gelişmişti kas üstü bana daha uygundu fakat doktorum kas altı tercih etti iki sene kadar dayandım sonra doktorumla görüşmeye gittim revizyon önerdi. Cc olarak küçültemediğimiz için bir tık doğal silikon koyalım dedi. (Dikleştirme gerekirmiş cc küçülünce) onu göze alamadığım için 350 cc ergonomixe geçtim. Hala kas hareketlerim devam ediyor ama bir tık daha az

Back