- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
yazınızı cok begendım..arkadaşa cok gusel ogutler vermıssınız..pekı ben bıse sormak ıstıorum sıze? ben evlıydım boşanmadayım sımdı..esım bnımle çıkarken krıterı evlenıcegı kızın daha once hıc erkek arkadaşı olmucaktı..yanı bu onun ıcın onemlıydı..benı tercıh ettı bende onu evlendık ama yurumedı..evlenince cınsellık anlamında fazla beklentılerı oluor..ee be adam benım daha once hıc sevgılım olmamış elele tutuşmak ne onu bıle sende ogrendım..yanı erkekler saf temız kızla evlenıolar onu ıstıolar bızde kendımız kullanılmış olmak ıstemedıgımız ıcın ılerı seylerı yasamıoruz..ama evlenince senı boşaması kadar tuhaf bıse yok..nası yanı dıorum onun benı boşaması benı başka erkeklerle paylasabılecegı dusuncesını doguruo...yanı gözden çıkarıyor...e ben sımdı napayım evlılıgı bıdaha dusunmuorumkı bırıyle flört edıyım zaman gecıreyım...cunku sonu evlılıktır bı ılıskının eger anlaşıyorsan..evlılık son nokta yaşanması gereken..ama erkeklerın beklentılerını anlayamadım..sımdı arkadasmızın erkek arkadaşı cınsellıgı normal karsılıor.ee tabıkı arkadaşımızda bızler gıbı rvlenıcegı ınsanla bırlıktelık yasamak ıstıo yaa ayrılırsam dıe...evlen ama ya boşanırsan? evlılıkte garantı getırmıor..yıne olan bız bayanların yıpranan dusuncelerıne oluor..ıste bu kısıden kısıye deısıor erkeklerın kımı bakırelıge onem vermıo..evlenmeyı dusunmuo..ama evlenmesıde sana değer verdıgının gostergesı olmuor.......
çok doğruu bnde anlayamıyorummm :26: