Çok Zor Bir Gebelik Yardım !!

negatoskop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
15
1
38
Ankara
Arkadaşlar ilk gebeliğim ve şuan bebeğim 10 haftalık. Ancak haftalardır ne yesem kusuyorum . Serum vs ile sıvı takviyesi yapılıyor ancak perişan oldum. Midem yüzünden ne yatabiliyorum nede uyuyabiliyorum. Herşeyden tiksiniyorum ve malesef annemin bulantıları iki gebeliğinde de 9 ay sürmüş. Ancak ben buna artık dayanamıyorum. Bir öneriniz var mı ? Birde yarın ikili tarama testine gideceğim. Ankaraya gelmişken burda bakılsın istiyorum 10.haftada ikili tarama yapıyorlar mı yaptıran var mı ? :18:

Canım Bende sürekli kusuyorum en azından sen yiyip kusuyorsun ben bir günde sadece bir dilim ekmek yediğimi hatırlıyorum hiç yiyemedim su içsem kusardım üç ay sürdü tam zamanla geçiyor sabretmek lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ilk gebeliğim ve şuan bebeğim 10 haftalık. Ancak haftalardır ne yesem kusuyorum . Serum vs ile sıvı takviyesi yapılıyor ancak perişan oldum. Midem yüzünden ne yatabiliyorum nede uyuyabiliyorum. Herşeyden tiksiniyorum ve malesef annemin bulantıları iki gebeliğinde de 9 ay sürmüş. Ancak ben buna artık dayanamıyorum. Bir öneriniz var mı ? Birde yarın ikili tarama testine gideceğim. Ankaraya gelmişken burda bakılsın istiyorum 10.haftada ikili tarama yapıyorlar mı yaptıran var mı ? :18:[/Q

benim de 6. haftada başladı 20.haftaya kadar sürdü çok zordu:( maalesef bi çaresi yok. serum falan geçici 2 saat rahatlatıyor sonra yine aynı. allah yardımcınız olsun.

Back
X