Çok zor bir karar

Sizce hangisi daha sağlıklı olur

• Anneler baksın

OY: 18 66,7%
  • Bakıcıyla biraz daha dişini sık devam et

OY: 9 33,3%

• Ankete Katılan
    27

Akhtar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
492
526
103
İyi akşamlar hanımlar
Geçen gün yine bakıcıyla ilgili bir konu açmıştım şimdi durumlar biraz farklılaştı
Bugün ciddi olarak konuştum
Nihayetinde seneye kadar bakabileceğini söyledi ama benim artık içimde eskisi kadar güven ve memnuniyet yok ona karşı
Kötü bakıyor kesinlikle diyemem ama kizim icin biraz daha katlanacağını demeye getirdi bende bu kadar hevessiz birine kızımı bırakmak istemiyorum açıkçası
İkinci alternatif olarak 1,5 ay annem geri kalan zamanı da kv bakabilir gibi bir durum oluştu
Annem dediğim şekilde herşeyi uygulayarak bakmaya çalışır ama kv biraz yaşlı kızımın enerjisine yetişebilir mi bilmiyorum ve çokta iyi anlaşıyoruz diyemem
Bu süreçte her ikisi de gelip yanımızda kalacaklar bu evliliğimizi nasıl etkiler bilemiyorum
Ama 3 buçuk aylık bir süreç toplamda
Siz olsanız ne karar alırdınız
Kızım annemlerle daha mutlu olur onu da biliyorum bu arada

Kızınız bakıcıya seni sevmiyorum vs dedi diye triplere girmişti kadın diye hatırlıyorum neyse
Bakıcı bakmaya devam etsin, o esnafa başka birini arayın bence anneler karışmasın

Birisinu daha bul en azından kv yaninda olur oyun ablasi gibi gunduz bir kaç ilginer oynatır kv pek yorulmaz seninde evde aklin kalmaz

3.5 ay evde biri olmasi cok sıkıcı
Bence bakiciya katlan biraz

iki anneyi de karıştırmayın. bakıcı aramaya başlayın..

Kızınız bakıcıya seni sevmiyorum vs dedi diye triplere girmişti kadın diye hatırlıyorum neyse
Bakıcı bakmaya devam etsin, o esnafa başka birini arayın bence anneler karışmasın
Bugün onunla ilgili olmadığını söyledi onu dert ettiğim yok beni hırçınlığı yoruyor dedi

Kısa bir süre aslında annelerle idare edilebilir gibi aranızda bir sorun yoksa

3 ay için anneler bakar sonra da kreş demissiniz hiç bakıcı stresine girmeyin bence

Bence 3,5 ay gibi bi süre ise anneler en iyisi.İçin daha rahat olur.Dönüşümlü de bakacaklarmış anladığım kadarıyla.Onlara da pek zor olmaz.

Bugün onunla ilgili olmadığını söyledi onu dert ettiğim yok beni hırçınlığı yoruyor dedi
1.5 yaşında ki bir çocuktan ne bekliyor ki o yaşta ki çocuklar hırçın olabilir henüz yeni yeni etrafı tanıyorlar,bence bakıcı ya çıkmak istiyor biraz bahane yapmış gibime geldi,3.5 ay kadar ise bakılacak süre annelerle idare edilir eğer onlarda bakmak istiyorlarsa,zaten kreşe gidecekmiş yeni bir bakıcı bulması kolay olmayabilir hemen.

Bakıcınızın hiç tecrübesi yokmu 2 yasında ki çocuklar zaten hırcın olur

İyi akşamlar hanımlar
Geçen gün yine bakıcıyla ilgili bir konu açmıştım şimdi durumlar biraz farklılaştı
Bugün ciddi olarak konuştum
Nihayetinde seneye kadar bakabileceğini söyledi ama benim artık içimde eskisi kadar güven ve memnuniyet yok ona karşı
Kötü bakıyor kesinlikle diyemem ama kizim icin biraz daha katlanacağını demeye getirdi bende bu kadar hevessiz birine kızımı bırakmak istemiyorum açıkçası
İkinci alternatif olarak 1,5 ay annem geri kalan zamanı da kv bakabilir gibi bir durum oluştu
Annem dediğim şekilde herşeyi uygulayarak bakmaya çalışır ama kv biraz yaşlı kızımın enerjisine yetişebilir mi bilmiyorum ve çokta iyi anlaşıyoruz diyemem
Bu süreçte her ikisi de gelip yanımızda kalacaklar bu evliliğimizi nasıl etkiler bilemiyorum
Ama 3 buçuk aylık bir süreç toplamda
Siz olsanız ne karar alırdınız
Kızım annemlerle daha mutlu olur onu da biliyorum bu arada
Bence anneler baksın 3 aydan bişey olmaz onların da bu kadarına hakkı var die düşünüyorum .

Cok guvenmiyosan bakici dursun ama annen ve kv de bskicinin yaninda dursunlar senin de icin rahat eder hem de anneler yorulmamis olur

Back
X