• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok zor çok.... :(:(:(

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
arkadaşlar dün gece rüyamda eski sevgilimi gördüm.suan çalıştığım hastaneye gelmıstı tesadüfen onu gördüm bizim katta.sonra bana baktı ve istemiyormuş gibi yaptı kolundan tutup içeriye sürükledim.beni gerçekten aldattın mı dıye sordum oda evet dedi o kız senden daha güzeldi ve herseyi ile daha ıyı dedi(cinsel anamda bişey yasamadık ama bana nedense oyle soyledı)sonra ben neden evlenımıyorsunuz dedim oda bende 20 yaş küçük ama senden daha ıyı dedibende nasıl ağlıyorum anlatamam sonra oda ağladı.ya biz mayısın sonunda ayrıldık aradan 7 geçti aklım hala onda rüyamda görüyürum hep onu düşünüyorum birde ilk aşkımdı.neyapacağımı bilmiyorum.babamında ondan 1 ay once kaybettm.hersey üst üsste geldı midemde ülserler çıktı.neyapıcam offfffffffff.

canım sen unutmamısın...bılıncaltında onu hala dusunuyorsun...
ve dedıgın gıbı herseyde ust uste gelmıs....
aklından atmayıncada ruyana gelmıs...zatende ruyandada cokda ıyı gormemısın...
bence ıcınden kalbınden at...unut gıtsın...kalbınıde boyle uzme...

ayrıca gecmış olsun acıl sıfalar....babnada allah rahmet etsın yattıgı yer cennet olsun canım..

haklısın canım her şey üstüste gelmiş.
rüyan bilinçaltının yansıması olmuş.
peki hiç birleşme umudunuz yok mu tekrar?
gerçekten başkasıyla birlikte mi yoksa sadece rüya mı?

Merak etme canım zamanla unutursun. Bu dünyada insanlar ne acıları unutuyor ki aşk acısı unutulmasın. Belki zor olacak ama bir gün mutlaka unutacaksın.

bosver canım bilinçaltınla alakalı
takmaya değmez
demek ki çok sevmişşin tam anlamıyla
silinmemiş hafızandan...değmez erkeklere
salla gitsin.

canım duygusal boslukta oldugun ıcın bukadar cok kafana takıyosundur zamanla alısıcaksındır bu duruma ınsan nelere alısmıyokı helede karsına senı mutlu edeck bırı cıkınca aklının ucundan bıle gecmeyecek bu donemı en kısa zamanda atlatırsın umarım

Geçmiş olsun cnm, babanada Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın....

bence de herşey üst üste gelmiş. unutmaya çalışıyorsun düşünmesen bile rüyalarına giriyor bilinçaltında kalmış. zamanla herşey düzelir çok etkisinde kalmamaya çalış sağlığın daha önemli sabret 7 ay geçmiş üstünden seven için zor bi dönem ama biraz daha sabret düzelirsin unutursun boşverirsin zamanla imkansız çünkü. hayatta bir daha olmayacak birşey için kendini daha fazla yıpratma... :teselli:

arkadaşlar dün gece rüyamda eski sevgilimi gördüm.suan çalıştığım hastaneye gelmıstı tesadüfen onu gördüm bizim katta.sonra bana baktı ve istemiyormuş gibi yaptı kolundan tutup içeriye sürükledim.beni gerçekten aldattın mı dıye sordum oda evet dedi o kız senden daha güzeldi ve herseyi ile daha ıyı dedi(cinsel anamda bişey yasamadık ama bana nedense oyle soyledı)sonra ben neden evlenımıyorsunuz dedim oda bende 20 yaş küçük ama senden daha ıyı dedibende nasıl ağlıyorum anlatamam sonra oda ağladı.ya biz mayısın sonunda ayrıldık aradan 7 geçti aklım hala onda rüyamda görüyürum hep onu düşünüyorum birde ilk aşkımdı.neyapacağımı bilmiyorum.babamında ondan 1 ay once kaybettm.hersey üst üsste geldı midemde ülserler çıktı.neyapıcam offfffffffff.

canım bu durum bilinçaltından kaynaklanıyor, onu sürekli düşünüyorsun o yüzden bilinçaltına işlemiş ve rüyana girmiş ben de aynı şeyi yaşıyorum,geçen gece de ben gördüm,eskiden taksisi vardı taksiye çıkardı şimdi o işi bıraktı, rüyamda yine taksiye çıkmış ben annemle taksisine binmişim,anneme çaktırmadan omzuna dokunuyorum,dikiz aynasından bakışıyoruz, bana üzgün,kırgın gibi bakıyor, beni de çok etkilemişti bu rüya, gitmesin istemiştim gördüğüm o rüyadan, sabah uyandığımda sanki yanımdaymış gibi,onu tekrar bulmuşum gibi hissetmiştim, tamamen bilinçaltı yani yaşananlar hissettiklerin bilinçaltına işliyor.ilacı zaman diyorlar, zamanmı gerçekten acaba :uhm:

Baban için çok uzuldum..rabbim yattigi mekani cennet eylesin canim...:dua:
ruyana gelince..henuz atlatamamissin, unutamamissin, ruya, kabus gormen normal ama geçecek
sen elinden geldigi kadar dusunmemeye çalis..aklina getirme...
zamanla unutursun, zamanla ruyana artik girmez...
uzulme...
bir gun acilarin diner elbet :teselli:

Back
X