Çok zor durumda kaldım aklım çok karışık lütfen yardım edin (UZUN)?

yarnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
55
2
48
Konya
Merhaba
Nerden başlasam bilemedim belki biraz uzun yazıcam ama fikirlerinize ihtiyacım var...
Geçen sene yazın konuştuğum biri vardı hoşlanıyodum da onunda benden hoşlandığını düşünüyodum her sabah konuşarak sabahlardık aramızdan su sızmazdı bende lise değiştirmek istiyodum oda bizim okula gel derdi takılırız diyodu bende öyle yaptım onun olduğu okula gittim okullar başladı bu hiç yanıma gelmez oldu anca karşılaşınca naber napıyosun derdi giderdi konuşurkende kızarırdı gözlerimin içine pek bakamazdı bu hep böyle devam etti bir baktım başka kızla çıkıyo bu ikimizin de ortak arkadaşı var ondan hoşlandığımı ona demişti oda ben onunla konuşucam demiş ama gelip benle hiç konuşmadı hep o kızlaydı tüm sene boyunca kızda affedersinizde tam kaşardır bir senem böyle geçti, ben 1 aydır biriyle çıkıyorum seviyorum çokta değer veriyorum son zamanlarda çok tartışıp ayrılsakta hala beraberiz sonuçta dün bana o mesaj attı twitterdan takip etti naber felan yazdı konuştuk ben sonra bana bunu neden yaptın o kızla çıktın dedim oda dedi ki ; Buseyle ciddi değildik seninle konusurken ciddi olunca okulda sikinti oldu ne sana ne de buseye yanlis yapmak istedim onun icin Yanlış yapmak istemedim ortasini bulmaya calistim Buseyle kustugumuz zamandi barışınca öyle oldu Sonuc olarak bisey olcakti iyi ya da kötü ikilemde kalmak zor dedi bana bende neden ayrıldınız dedim ben ayrıldım öyle gerekti dedi sonra benimle buluşmak istediğini söyledi yarın ben de kesin cevap vermedim ama sevgilim var ve o bilmiyo buluşursam sevgilimi aldatmış gibi olucam ama size nasıl diyim içimde ona karşı hala bir istek var benim burukluk var sanki çok farklıydı o benim için bana dün mesaj attığında kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştu eğer buluştum diyelim onunla çıktım yine o okulda olucam bu sefer buse bana gıcıklığına aramıza girmeye çalışacak. Ben bu sene yine okul değiştirmeyi düşünüyorum şu an ki sevgilimin olduğu okula gitmeye onunla olurum ama yine aklımda o olacak yine buseyle mi değil mi gibi of

Maşallah sende çorap değiştirir gibi okul değiştiriyorsun.Yaşın böyle şeyleri kafana takmak için çok çok erken.Kimse için okul değiştirme eger gerekiyorsa sevgilinin olmadıgı bir okul tercih et yarın obur gun ne olacağı bellı olmuyor senınde gordugun gıbı.tecrube edındığın bır seyı ıkıncı kez tecrube edınmek aptallıktır. Ayrıca o çocukla bulusmamanı tavsıye ederım. Oh ne ala cocuk gel dıyor gelıyorsun gıt dıyor gıdıyorsun hiç hoş değil. Kimse hakkında da kaşar dememen gerekir. Ben şimdi sana 100 tane tavsiye veririm fakat sen 1ini bile dinlemeyeceksin.O yuzden fazla uzatmadan o cocukla bulusma derim. Okul hayatında başarılar.

Bikac sene sonra ikisini de hatirlamayacaksin bile bosver 😁

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…