- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi asumanmeryem
arkadaşlar biraz hızlı yazın
ben çok sabırsız biriyim
ben çok sabırsız biriyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bebegimi dusundum hep oraya gitmeli delil toplamali aklima mukayyet olmali ve davami acmaliydim.fe vri davranmak planimi bozardi.bir de hasta benim esim ben hayatinda olamicam artik ama yine de zarar gorsun bataga saplansin istemem cocugumun babasi Rabbim hidayet nasip etsin.ofkeyle kalbimi karartsam bebegime zararim dokunur
Merhaba..İçim yaniyor yuvami ellerimle dağitmak zorundayim şu siralar...Yaklaşik on gùn evvel eşimin beni aldattiğina şahit oldum.Aldatmadan cok bir sapkinlikti şahit olduğum...cunku karsi taraf bir travestiydi :-( boyle bir sıkıntiya derde maruz kalmis ya da duymus arkadaslardan destek ve oneri bekliyorum.lutfen yardim edin
Genelleme yapılmamalı ama, bu çoğu kez yapılıyor bende dile getirdim gördüğümü, uzun zamandır takip ediyorum neyin ne olduğunu, hangi sorunun ne şekilde, ne tarzda ne niyetle sorulduğunu çoğu zaman anlayabiliyoruz.. Benim tepkimin gayet yerli yerinde olduğunu düşünüyorum, fikrinize saygı duyarım ancak bunu da kabul edin ki çoğu kişi buraya konu açarken zaten utana sıkıla açıyor, dertli kederli biraz daha yumuşak yaklaşmak lazım ilk etapta sanki, nacizane fikrim..
arkadaşlar biraz hızlı yazın
ben çok sabırsız biriyim
ben baltayla bir tokat atardım![]()
yinede cesaret işi. internette tanımadığın bir travestinin evine gitmek. siz orada vazgeçtim dediğinizde travestinin size saldırmaması ,eşinizinde onun yanında olması ki bundan korkuyorsunuz rahatsız diye,büyük cesaret.
ya benimle dalgamı geçiyorsunuz diye travesti bıçak çekse,sizi yaralasa.
onların bıçak taşıdıklarını duymuştum çünkü...
ya böyle çiftler var evet, ıssız adam filminde görünce anladım filmlere bile konu olmuş adamlar karı koca çift bir tane erkek çağırıyorlar eve falan tiksinç ama var işte, şimdi siz bu işi eşinizin telefon etmesinden sonra sonlandırsaydınız daha mantıklı değil miydi yani illa travestiyle tokalaşıp tanışmak mı istediniz, ne gerek varki öyle yerlere gitmeye, telefon edip geliyoruz biz hazırlan demesi bile kavga etmek ve hesap sormak, ilişkiniz hakkında düşünmek için yeterli bir sebep, hani kadınlar vardır ya yakıştıramaz aldattığına illa iş üstünde basmak ister sizdemi öylesiniz, bebeğinizi nereye bıraktınız oraya giderken çok küçük değilmi henüz
nasıl travesiye birlikte mi gittiniz :S anlamadım neyse çok özel detaylar sormayayım. yuvanızı siz değil eşiniz yıkmış zaten aklınıza kötü bişey getirmek istemem ama kendinize ve bebeğe aids testi falan yaptırın ya da herhangi bir cinsel yolla bullaşan hepatitc vs. testlerini yaptırın bence. hakkınızda hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun.
Esinizle travestiye giderken bebeginizi kime birakip gittiniz?
Madem bu bir plandi sizin icin,
diyelim ki akilli davrandiniz
neden birlikte olurlarken kayit altina almadiniz?
En azindan bosanma asamasinda delil olarak kullanirdiniz
Valla kimse kusura bakmasin
hic bir kadin bunu yapamaz
Bir de gunumuzun son modasi bipolar bozukluk aldatmaya bahane oldu (sigara tutturen smiley)
kuzum beni yanlis anlama ama bipo ne demek.?
manik depresif diğer adıkuzum beni yanlis anlama ama bipo ne demek.?