Çok zor durumdayım ne yapacağım şaşırdım kaldım:(((

Fırsatları kaçırmıyor anlaşılan.. Hem sarılıyor öpmeye çalışıyor..Hem sevmiyorum bilmiyorum diyor olur mu öyle şey.. Sevmiyorsa eğer bu yaptıklarının açıklaması nedir.. Ama sen kaptırmış gibisin sanki.. Dikkatli ol derim ben şu aşamada güvenme ona.. Kendinden emin değil belli ki.. Bırak biraz zaman geçsin sen çok üstüne düşme.. O sana bi adım attıkça sende ona bir adım at.. Ama asla ilk adım atan sen olma.. Sonradan pişman olabilirsin.. Sende kendinden emin ol.. Umarım üzülmezsin kaydirigubbakcemile5

Fırsatları kaçırmıyor anlaşılan.. Hem sarılıyor öpmeye çalışıyor..Hem sevmiyorum bilmiyorum diyor olur mu öyle şey.. Sevmiyorsa eğer bu yaptıklarının açıklaması nedir.. Ama sen kaptırmış gibisin sanki.. Dikkatli ol derim ben şu aşamada güvenme ona.. Kendinden emin değil belli ki.. Bırak biraz zaman geçsin sen çok üstüne düşme.. O sana bi adım attıkça sende ona bir adım at.. Ama asla ilk adım atan sen olma.. Sonradan pişman olabilirsin.. Sende kendinden emin ol.. Umarım üzülmezsin kaydirigubbakcemile5

evet ben de böyle düşünüyorum..şu an kabuğuma çekildim..ne arıyor ne soruyorum..biraz da kırgınım..aslında bu tarz biri olmasını ona konduramıyorum ne de olsa en yakın arkadaşım..ama sanırım güvenim sarsıldı,kırgınım,umutsuzum..
bi de ne var biliyor musunuz? hayatımdaki ilişkilerin hepsinde her zaman "ama bu başka!" demiştim..bu sefer ilk defa "bu sefer ben başkayım!" demiştim..ben başkayım çünkü aşk değil ona duyduğum sevgi..herşeyin hayırlısı olsun onu kaybetmekten korkmuyorum ama kaybedersem üzülürüm

hala seviyorum napayımsenağlama

Seviyorum diye düşünme bak şimdiye kadar sadece arkadaşınmış senin kafanı karıştıran onun hareketleri olmuş.. bırak bundan sonrasınıda onun hareketleri belirlesin.. ben fazla güvenme diyorum erkeklerin dengesizliği katlanılabilir gibi değil inanki.. hayatını mahvetme mutlu olmayı hak ediyorsun sen.. bence sen ona arkadaş gözüyle bakmaya devam et ondan ciddi bir adım gelirse düşünürsün.. ama gerçekçi ol seviyorum aşığım diyip hayaller kurarsan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin canım.. hem gerçekten aşık olabileceğin ilişki yaşayabileceğin bir insan olsaydı bunu çok önceden fark ederdin diye düşünüyorum şu an sadece kafan karışık.. fazla düşünmemeye çalış oluruna bırak.. sonucundada ne olursa olsun üzülmezsin bu şekilde hayırlısı buymuş dersin tatlım.. :1hug:

bir kere ben olsaydım orayı o dakika terk eder onla da görüşmeyi keserdim.adam hem beni öpmeye kalkacak bunu bikaç kez yapacak.beni seviyor musun deyince de sevmiyorum diyecek ve hala eski sevgilisini unutamadığını söyleyecek.Allah aşkına size bunu yapan adama siz ne sevgisinden bahsediyorsunuz.o sizi ne sanıyor isteyince öpecek sarılacak ama hala eski sevgilisinde olacak aklı.o sizi karşı cinsten başka bir şey görmüyor.öp sarıl hatta izin veririse daha fazlasını da yap ama o kadar.biraz mantılı olun ya bu erkekelrin gönlüne göre maymun olmayın.

cok karisik gibi görünüyor pismanliklari var galiba ama bi yandanda gözü sende demekki ne desem bilemiyorum hos bi durum olmuyor fiziksel yakinlasmalara izin vermeyin bisi olcaksa duygusal manada o sekilde baslamamali yanlis bi yöne ilerler duygular devreye girmez
bence fazla üsteleme bakalim napicak hareketlerinde ne degisiklik olacak ?

Seviyorum diye düşünme bak şimdiye kadar sadece arkadaşınmış senin kafanı karıştıran onun hareketleri olmuş.. bırak bundan sonrasınıda onun hareketleri belirlesin.. ben fazla güvenme diyorum erkeklerin dengesizliği katlanılabilir gibi değil inanki.. hayatını mahvetme mutlu olmayı hak ediyorsun sen.. bence sen ona arkadaş gözüyle bakmaya devam et ondan ciddi bir adım gelirse düşünürsün.. ama gerçekçi ol seviyorum aşığım diyip hayaller kurarsan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin canım.. hem gerçekten aşık olabileceğin ilişki yaşayabileceğin bir insan olsaydı bunu çok önceden fark ederdin diye düşünüyorum şu an sadece kafan karışık.. fazla düşünmemeye çalış oluruna bırak.. sonucundada ne olursa olsun üzülmezsin bu şekilde hayırlısı buymuş dersin tatlım.. :1hug:

bence de erkekler hakkaten çok dengesiz(miş). ben zaten erkeklere çok güvenen biri değilim artık..bir kere aldım ağzımın payını gördüm günümü..ama bundaki durum daha da beter.yani insan kimseye güvenemeyeckmi şu hayatta yaa sırf bu yüzden üzülüyorum..onla yeni tanışmış olsaydım bu kadar sarsılmazdım ama kaç senelik dostluğumuz var işte buna üzüldüm daha doğrusu şoke oldumkafamçokkarıştı

bir kere ben olsaydım orayı o dakika terk eder onla da görüşmeyi keserdim.adam hem beni öpmeye kalkacak bunu bikaç kez yapacak.beni seviyor musun deyince de sevmiyorum diyecek ve hala eski sevgilisini unutamadığını söyleyecek.Allah aşkına size bunu yapan adama siz ne sevgisinden bahsediyorsunuz.o sizi ne sanıyor isteyince öpecek sarılacak ama hala eski sevgilisinde olacak aklı.o sizi karşı cinsten başka bir şey görmüyor.öp sarıl hatta izin veririse daha fazlasını da yap ama o kadar.biraz mantılı olun ya bu erkekelrin gönlüne göre maymun olmayın.

ne diyebilirim ki haklısınız zaten aramıyorum..

cok karisik gibi görünüyor pismanliklari var galiba ama bi yandanda gözü sende demekki ne desem bilemiyorum hos bi durum olmuyor fiziksel yakinlasmalara izin vermeyin bisi olcaksa duygusal manada o sekilde baslamamali yanlis bi yöne ilerler duygular devreye girmez
bence fazla üsteleme bakalim napicak hareketlerinde ne degisiklik olacak ?

evet duygusal bişey hissetseydi ve bana ispatlasaydı o zaman böyle olmazdı..

bu konuda herkese teşekkür ederim..zamanınızı ayrırıp okudunuz yorum yaptınız..en iyisi sanırım artık burda bitirmek..o yoluna ben yoluma..herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
a.s.

canım, yüzüne söylemiş unutamadığını,bi yandan da seni öpmeye çalışıyor...
ha onu sevmeye devam edecek bu arada da senle oyalanıp acısını mı azaltacakmış???
bırak,boşver onu acısıyla başbaşa...
böyle başlar devam edersen onun bigün hiçbirşey yaşanmamış gibi yapmaya hakkı olur,biliyordun der,ona dönüyorum der...O zaman ne olacak,daha zor olmaz mı senin için...
baştan dön bence,hayırlısı de,yoluna devam et...

akışına bırak bence herşeyi
tam anlamıyla sevmiyorum dememiş ama kafası karışık gibi umarım beklediğin şeyler olur

akışına bırak bence herşeyi
tam anlamıyla sevmiyorum dememiş ama kafası karışık gibi umarım beklediğin şeyler olur

akışında zaten..artık kendi kabuğuma çekildim zaten bundan böyle beklentim de yok sadece o değil hiçbirşeyden..

teşekkürler tekrardan..a.s.

erkeğin sevmesi kadının sevmesinden daha onemli...
bence ona kendınızı kaptırmayın
o bi arayişta
ama aradıgı
aşk
değil...

Adam sana resmen hala acı cektıgını soylemıs.
Serbest bırak arkadasım. Senden kıymetlısı olamaz. ınan kendını bosa uzersın.
Sal gıtsın valla, donerse cevabınıda almıs olursun :)

Bence Olaya Fazla Kaptırma Kendini Ama Akışınada Bırak..

Yani Bişeyler Olsun Diye Çabalama.. Bakalım Karşı Tarafın Tepkisi Ne Olacak boshayallersmile
ya neden bu kadar sertsiniz bu konuda, eğer "aşıksan" bak seviyosan demiyorum, mücadele etmeye değer ve senin kankan olabildiğine göre senin yanında olmayı hakedecek biridir heralde...

kendini geri cek ki senin icin emek versin bence kesin seni seviyo ama kendi icinde o olaylari unutamiyor.
bu kadar senedir taniyoruz birbirimizi diyosun..
birak geri cek kendini ugrassin didinsin emek versin erkekler emek vermedikleri iliskilere baglanamiyorlar. birak baglansin, ama bu zaman icerisinde dost yuzunu de gosterme ona.. bisey olmamis gibi davranma yani. aksine bisi olmus gibi davran ama bi adim atma ona..
umarim mutlu olursunuz.

olaydan sonra geçen hafta buluştuk..olaydan hemen sonra arayan o oldu..bişeyi bahane ederek telefon açtı bana..sonra da ertesi gün ben aradım buluştuk..aynı mekana gittik..ona karşı tamamen doğaçlama davrandım içimden geldiği gibi..onun gözlerine bakmadım..hiçbirşey hissetmiyormuş gibi yaptım..ona karşı bişeyler hissetmeden önceki gibi oldum yani..o an için pek koymadı onu yüreğimden çıkarırım sanıyordum ama eve gelince ve günler geçtikçe aslında suyun ters yöne akığını anladım..o gece yine bi kadeh bişey içtik.:içelim:.ona dikkat ettim de hareketlerine falan dikkat etti..ne sarılmaya kalktı ne öpmeye..bu yüzden ona karşı biraz daha yumuşadım:teselli: herşeyin hayırlısı olsun..onun için de benim için de ..belki de şu an zaman yanlış..
ha bi de kızlar onu gördüğümde ağzım kulaklarıma varıyor çok komik oluyorum buu farketim:sm_cool:sırnaşık şey şimdilik artık kendimi geri çekiyorum..bundan sonra onun aramasını bekleyeceğim..birinizin dediği gibi serbest bıraktım eğer geri dönerse ve gerçekten beni istediğine ikna olursam cevabımı almış olucam:teytey:

Back
X