Kendimi aşırı yalniz hissediyorum. Evde sürekli kavga dövüş yok, ama ne annemle anne muhabbetimiz ne kardesleirmle abla kardesligimiz var. Okuldan, daha once vakit gecirdigim birkac dernekten vs ara sira selamlasip hal hatir sordugum pek samimiyetim olmayan arkadaslarim var. Baska da arkadasim yok. En yakin arkadaslarim bana sebepsiz sekilde sırt dondukten sonra yalnizlastim. O deli dolu hallerimi kaybettim. Arkadasim var belki dostum yok. Derdim cok derdimi anlatabilecegim kimse yok. Eski arkadaslarimla problem yasadigim zamanlarda sevgilimle tanistim, once en yakin arkadasim sonra sevdigim oldu. Herseyim oldu. Ailemle aramda olanalri küçük düşmemek icin ona bile anlatamadim. Icime attim ama yine de varligi rahatlatiyordu. Buyuk problemler yasiyorum onunla bugunlerde. Ve cok zor gunler geciriyorum. Evde beni etkileyen durumlar artmis durumda ve sevgilim yok. Bana hata etti diye kendimi ezdirmemek icin anlatmiyorum konusmuyorum. Hatasini anlasin istiyorum. Bilse beni yalniz birakmaz biliyorum ama ikimiz de bir inat tutturduk. Ben bu kez de kendimi ezdirisem bu iliskimde de mutsuz olan taraf olucam diye sabrediyorum. Ama olmuyor. Arkadaslarimdan yine zarar gördüm. Yine uzduler. Annem uzdu kardesim uzdu. Kimseye anlatamiyorum. Cok yalnızım. Gunlerdir uyuyamiyorum. Ağlama krizlerine giriyorum. Bazen sadece durup bos bos düşünmekten baska hicbisey yapamiyorum. Sirf derdimi anlatacak biri bulmak icin psikologa gitmek istiyorum ama su an imkanim yok Ne yapabilecegimi bilmiyorum cok durumdayim. Aklimi yitirmek uzereyim. Buraya anlatirsam, biseyler yazilir da cevap verir icimi dokersem iyi gelir diye dusundum. Delirmek uzereyim.
yalnizligi asmanin tek yolu sosyallesmektir. eve kendinizi hapsederek veya yeni bir arkadasin size gelmesini bekleyerek yalnizliginizdan kurtulamazsiniz. hobiler edinin, klupler var onlara katilabilirsiniz. fotografcilik olur, dans kursu olur, artik size hangisi daha cok hitap ederse. bu tip yerlerde cabuk kaynasilir ve cabuk arkadas edinilir.
ailenle ne sorununun var bilmiyorum. ama yerinde olsam kendimi üzmezdim sevgilimle olan durum için simdi sen bugünü dünü önceki günü mutsuz geçirdin ve nedenide yarın üzülmemek için sence bu biraz komik degil mi? neden istediğin hissettiğin gibi yaşamıyorsun? üzerine düşünecek ara verilecek konular illaki vardır ama inat ne demek? niye hayatını sürekli olmalı etmeli diye yaşamak yerine istediğin gibi yaşamıyorsun? ara sevgilini git kahveni cayını iç sohbetini et ne olacak yahu bugün mütlu ol ne kasıyorsun ileride olacaksa zaten sebep ne olursa olsun mutsuzlugun önüne geçilmez. ben olsaydın kafayı yemek yerine insanca ne sekilde mutlusam öyle yaşardım...
Tamda burası yerin bence ne Zaman istersen biz dertleşmeye çalışırız ama bi yerden sonra burası da sıkabilir ... Kendine vakit ayırman gerek... Gez dolaş yeni arkadaşlar edin. Ama güvenme. Tanı. Sonrasına sen karar vercen ...
ailenle ne sorununun var bilmiyorum. ama yerinde olsam kendimi üzmezdim sevgilimle olan durum için simdi sen bugünü dünü önceki günü mutsuz geçirdin ve nedenide yarın üzülmemek için sence bu biraz komik degil mi? neden istediğin hissettiğin gibi yaşamıyorsun? üzerine düşünecek ara verilecek konular illaki vardır ama inat ne demek? niye hayatını sürekli olmalı etmeli diye yaşamak yerine istediğin gibi yaşamıyorsun? ara sevgilini git kahveni cayını iç sohbetini et ne olacak yahu bugün mütlu ol ne kasıyorsun ileride olacaksa zaten sebep ne olursa olsun mutsuzlugun önüne geçilmez. ben olsaydın kafayı yemek yerine insanca ne sekilde mutlusam öyle yaşardım...
Cok tesekkur ederim ama sevgilime bu sefer de ayni sekilde musade edersem beni her zaman uzme hakkini bulacak kendinde Bunu kendime yapamam Neyse kendimin kendimden iyi dostu yok Biraz kendimi toparlicam