Çok Zor Durumdayım?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Yaklaşık bir ay önce bir kızla tanıştım. Cinsel yönelimi kızlara da erkeklere de olan birisi. Çok tuhaf birisi. Bana mesaj atıp saçma sapan şeyler anlatıyordu. Dün gece de atmış. Psikolojisi yerinde değil. Rahatsız oldum engelledim her yerden. Demin beni aradı anneannesinin telefonundan. Beni niye engelledin vs. diye. Yardım edin ben bu kızdan nasıl kurtulacağım?

Kesinlikle iletişime geçmeyin, cevap vermeyin, engelleyin. Bi zaman sonra vazgececektir.

Seninle konuşmak istemiyorum.
Ve bana böyle farklı numaralardan ulaşmaya devam edersen senı şikayet edicem diyebilirsin .

Yine sen yine saçma bir konu Allah aşkına birkaç güne bir konu açmazsanız konu bulmazsanız işiniz mi rast gitmiyor yakında okul açılacak sevgili liseli arkadaş biraz da üniversiteyi düşünseniz nasıl olur? kızın cinsel eğilimini nasıl anladınız acaba he sana asılıyor kız oldu mu

1 ay önce tanıştın, hoşuna gitmeyen konuşmalara girince neden iletişimi hemen kesmedin? 1 ay uzun bir süre.
Bilmediğin numaraları açma.

dun geceki mesajinda ne yazmis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…