Kesinlikle iletişime geçmeyin, cevap vermeyin, engelleyin. Bi zaman sonra vazgececektir.Yaklaşık bir ay önce bir kızla tanıştım. Cinsel yönelimi kızlara da erkeklere de olan birisi. Çok tuhaf birisi. Bana mesaj atıp saçma sapan şeyler anlatıyordu. Dün gece de atmış. Psikolojisi yerinde değil. Rahatsız oldum engelledim her yerden. Demin beni aradı anneannesinin telefonundan. Beni niye engelledin vs. diye. Yardım edin ben bu kızdan nasıl kurtulacağım?
Başka numaradan arıyor. Ne bileyim onun olduğunu açarken?Kesinlikle iletişime geçmeyin, cevap vermeyin, engelleyin. Bi zaman sonra vazgececektir.
Nesinden rahatsız oldun kız bulmuşsun işte denginiÇok tuhaf birisi.
saçma sapan şeyler anlatıyordu.
Psikolojisi yerinde değil.
Baktın o, tekrar engelleyeceksin. Zamanla küser aramazBaşka numaradan arıyor. Ne bileyim onun olduğunu açarken?
Nesinden rahatsız oldun kız bulmuşsun işte dengini
Kendisi de tuhaf saçma sapan şeyler anlatıyor ve psikolojisi bence bozuk o yüzden denk buldum bu iki hanımıdengini derken?
Cinli ruhlu şeyler anlatıyor. Cinlerle konuşuyormuş vs. Psikolojisi bozuk.Ne anlatiyor mesajlarda?
Anladım :)Kendisi de tuhaf saçma sapan şeyler anlatıyor ve psikolojisi bence bozuk o yüzden denk buldum bu iki hanımıcevap vermiyor şimdi bana eski konularımı araştırıyordur acaba nerden vursam diye
Actin..Başka numaradan arıyor. Ne bileyim onun olduğunu açarken?
dun geceki mesajinda ne yazmis?Yaklaşık bir ay önce bir kızla tanıştım. Cinsel yönelimi kızlara da erkeklere de olan birisi. Çok tuhaf birisi. Bana mesaj atıp saçma sapan şeyler anlatıyordu. Dün gece de atmış. Psikolojisi yerinde değil. Rahatsız oldum engelledim her yerden. Demin beni aradı anneannesinin telefonundan. Beni niye engelledin vs. diye. Yardım edin ben bu kızdan nasıl kurtulacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?