cok zor durumdayim !!!

fatos0691

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
17
3
Iyi aksamlar arkadaslar benim ve ailemin cok buyuk bir problemi var.13 yasinda bi kiz kardesim var.daha once kendine face acti sifresini bende biliyordum facede sacma sapan seylerle ugrastigi ici n facesini dondurdum ve yyasakladim.bu kez benden sakli face acmis kendine ve bunu bi kac kez yapti hep yakaladim ispat ettigim halde inkar etti yemin etti.ssimdi bi facesini daha yyakaladim ve sifresini buldum.msjlara girdigimde sapikca yazilar resimler kufurlu konusmalarini yakaladim sok icicerisindeyim.ne yapabbilirim lutfen yardim edin

her defasında yasaklayarak bı yere varamazsınız
karsınıza alıp konustunuz mu
yoksa bıdaha gırme donduruyorum facenı gıbı bı tavır mı sergıledınız ?

her defasında yasaklayarak bı yere varamazsınız
karsınıza alıp konustunuz mu
yoksa bıdaha gırme donduruyorum facenı gıbı bı tavır mı sergıledınız ?
Konusmakta bi fayda saglamadi her yolu denedim artik tikandim.belki sizlerden farkli fikirler cikar diye buraya yazdim.

Bunu cok dusundum fakat bu bir care degil int cafeye gider arkadasinin netinden girer bunun gibi bi cok sey.tanimadigi kisilerlede pis pis konusmalari olmus basina kotu bisey gelmesinden cok korkuyorum

Evden okula okuldan eve. Görüştürmeyin. Sonu iyi görünmüyor yani. Bu tarz öğrencilerim vardı. Çok azı düzelebildi. Dikkatli olun.
Konuşun demiyorum konuşmuşsunuzdur zaten.

Cok da ic acici degil aslinda.cok sıkarsakta bunalima girmezmi .gercektwnde su zamanda cocuk buyutmek cok zor.

Ben şey yoluna gitmesindense bunalıma girmesini tercih ederim.
En azından bunalımdayken öyle ortamlardan uzak durur.
Gerçi bunalıma falan da gireceğini sanmıyorum biraz gamsız geldi bana.
Fazla serbest bırakılmış gibi.
Elinden neti tableti telefonu neyi varsa alın.
Konuşmayla anlamıyosa yapacak bi şey yok. Takip edeceksiniz sürekli.

Ben şey yoluna gitmesindense bunalıma girmesini tercih ederim.
En azından bunalımdayken öyle ortamlardan uzak durur.
Gerçi bunalıma falan da gireceğini sanmıyorum biraz gamsız geldi bana.
Fazla serbest bırakılmış gibi.
Elinden neti tableti telefonu neyi varsa alın.
Konuşmayla anlamıyosa yapacak bi şey yok. Takip edeceksiniz sürekli.
Artik en son care dediğinizi yapicam.uzerine zaten gidemiyoruz.dediginiz gibi simarik buyudu.cok tsk ederim

X