- 3 Nisan 2015
- 21
- 5
- 32
- Konu Sahibi zlfvrm1935
aslında baya uzun bir dönem bu yaşadıklarım... ailemin kendisi aşırı kilolu. ben çocukken inanılmaz zayıf biriydim ancak ergenlik ve ailemin bilinçsiz beslenme alışkanlığı sonucu 100 küsürlü rakamları gördüm... yaklaşık üç sene bu kiloda kaldım.. bütün vücudum çatladı.. kollarımda bile çatlak var.. ama ben 20li yaşlarımda azmettim ve 40 kilo verdim eskiden 56 beden giyerken şuan 38-40 beden giyiyorum.. ama tabi avantajları kadar dezavantajlarıda oldu. oncelikle çok hassas bir tenim olduğu için bacak içlerimde göbeğimde deforme oldu. en kötüsüde göğüslerim... 95 olan göğüslerim şuan 80 dolguluda boş. ve en kötüsü görüntüsü... derim inanılmaz sarktı...şuan nişanlıyım ve dört ay sonra evlenicem. ama bu aralar iyice psikolojim bozuldu. düğün tarihim yaklaştıkça ağlıyorum. böyle bir şeyi nişanlıma söyleyemem... bu süre içerisinde denemediğim şey kalmadı ve estetiği hem maddi sebeplerden hemde manevi sebeplerden düşünmüyorum. ne yapmalıyım nişanlıma söylemeli miyim. ne olur akıl verin insan böyle zamanlarda akıl danışmaya çok ihtiyacı oluyor