cok zor durumdayım ....

gururluasik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
14
0
35
3 senelik sevgilimle 10 gun once siddetli sekilde kavga ettik. 5 Gundur lokma birsey yemedim agliyorum sadece. Kavga nedenimiz benim onu surekli aramayisim soguk davranmam.

Son düzenleme:
yani soğuk davranıyorsanız haklı demekki biriktirmiş ve patlamış, ama siz arayın ve dayıma üzüldüğüm için diyin, ama sanırım soğukluk uzun süredir var

madem sen soğuk duruyorsun bence git anlat ona herşeyi..oda haksız olduğunu anlar ve özür diler...

bulunmaz hint kumaşı değilsiniz neticede, sevgiliniz de böyle düşünmüş olacak...

arasın
mesaj atsın
gelsin
sarılsın
özür dilesin...

neden ? kimin uğruna ?

bana soğuk davranan, bir senedir yapım böyle bahanesiyle sevgisini gösteremeyen, seni seviyorum demekten kaçınan, suçum günahım yokken dayısı ile kavga etti diye bana trip atan insanı bende olsam ;

aramam
mesaj atmam
gitmem
sarılmam
özür dilemem

yani soğuk davranıyorsanız haklı demekki biriktirmiş ve patlamış, ama siz arayın ve dayıma üzüldüğüm için diyin, ama sanırım soğukluk uzun süredir var
Gerçekten soguk davranmiyordun sorunda bu. Benim gunahimi aliyor suan onun ozur dilemesi gerekmezmi

3 senelik sevgilimle 10 gun once siddetli sekilde kavga ettik. 5 Gundur lokma birsey yemedim agliyorum sadece. Kavga nedenimiz benim onu surekli aramayisim soguk davranmam. Bana cok sinirlendi ve yanimdan cikti gitti bir daha da aramadi. 1senedir hic tartismiyorduk. Ben ona .. onu sevdiğimi soyleyemiyorum 1 senedir cunku yapim boyle .. Ciddi dusunuyordu evlenince hayaller kuruyoduk.. O gun hemen kardesine soyledim dayim yuzunden canim sikkindi o ustune alindi dedim.Aramiyorum 10 gundur yerimi biliyor gelse gelirdi kardesi msj atmis abla diye yazmis cevap vermedim o gelse ozur dilese konu kapanicak cunku soguklugumun sebebi o anda dayimin beyninde ur oldugunu duydum bunu bile soylememe firsat vermedi oturdu yanina gelmemi bekledi saatlerce gitti bir kere sarilsa bana ozur dilese. Haksiz yere iftira atti cunku ben ona soguk davranmiyorum yasim 24 bu arada. Sosyal hesabinda" yasandi bitti saygisizca "diye ileti paylasmis. Cok ozledim onu ne yapmaliyim

haksız yere attığı iftira nedir?

bulunmaz hint kumaşı değilsiniz neticede, sevgiliniz de böyle düşünmüş olacak...

arasın
mesaj atsın
gelsin
sarılsın
özür dilesin...

neden ? kimin uğruna ?

bana soğuk davranan, bir senedir yapım böyle bahanesiyle sevgisini gösteremeyen, seni seviyorum demekten kaçınan, suçum günahım yokken dayısı ile kavga etti diye bana trip atan insanı bende olsam ;

aramam
mesaj atmam
gitmem
sarılmam
özür dilemem
Dayimla kavga etmedim . Dayimin beyninde ur cikti o da ona trip attigimi dusunuyordu

Bana soguk davraniyorsun diyo halbuki surekli yanimda ha bire vicc viccc olamam ki o da sikilir dusuncesi var bende

ilgi göstermek sürekli vıc vıc olmak değildir o bundan sıkılır diye düşünerek hareket ettiniz ama soğukluğunuzdan sıkılmış sevgiliniz

1 senedir sevdiğini söylememişsin.

ben soğuk duruyorsun demesini iftira olarak görmedim. adam doğruyu söylemiş bence.

hala da gururundan onun gelmesini sarılmasını aramasını bekliyorsun. bence biraz haksızlık etmiyor musun?

yahu sen gidip konuşsan anlatsan durumu incilerin mi dökülür.ne kadar burnu havadasın.bir yıldır arada soğukluk var diyorsun zaten.soğuksun demek ki çocukta daha fazla dayanamamış

Gerçekten soguk davranmiyordun sorunda bu. Benim gunahimi aliyor suan onun ozur dilemesi gerekmezmi

Gerekmez anlayabildim kadarı ile zaten soğuk bir tavrınız varmış

Üzücü haber almışsınız sevgiliniz yanınıza gelmiş ne olduğunu bile söylememiş sürat yapmışsınız

O da kızıp gitmiş

Normalde geldiği anda ona böyle oldu çoooook üzgünüm deseydiniz sıkıntı olmazdı

Bunu da sevgilimiz ile paylaşmıyorsanız zate sevgililik anlayışınızı yeden değerlendirmeniz gerekir gibi geldi

Bir de kardeşi hem ilişkiye karıştırıp hem de çocuğa cevap vermemişsiniz

artık yetişkinsiniz karşılıklı mesaj göndermek yerine etkili iletişim kurun konuşun açıkça

Dinlemeden beni ustume yurudu bende korktum dayimi soyleyemedim o korkuyla zaten uzuzaklastim hemen bitti dedim

Soğuk davrandığınızı düşünüyorsa sebebini sorsaydı,çocuk gibi davranmış bence. Ben olsam aramam

Dayimla kavga etmedim . Dayimin beyninde ur cikti o da ona trip attigimi dusunuyordu

dayınıza Allahım acil şifalar versin...

peki insan böyle bir durumda ne yapar ?
sevgilisini arayıp trip attığını düşündürecek şekilde mi davranır?
yoksa canım dayımın böyle bir durumu var, çok üzgünüm, desteğine ihtiyacım var diye olayı mı anlatır ?

hala kendinizi haklı görmek için nedenler açıklamayın...
kullanıcı adınız bile gururlu ....

kibirle ata binen yürüyerek eve döner demişler..
ya da fazla gurur bir yerlere vurur..

dikkaaaattt :KK59:

X