• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok zorcok

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Daha oncede konu acmistim,

Bebegim 2 haftalik, cok zorlaniyorum. Suttum cok az geliyor bebegim doymuyor. Ikide bir emek istiyor, tam uyudu dedim, indiriyorum geri acikiyor. Ve yedigi ictigini cogu zaman kusuyor ve bosuna yediriyorum. Depresiona giricem nerdeyse, yemek yicek vaktim bile yok kendime. Yardim edicek kimsem de yok.
Esimlede kavga ettim cok stressliyim. Toparlanip annemlere gitmeyi dusunuyorum ama ordada huzur yok. Napicami bilmiyorum, cocuguma iyi anne olamiyorum

Doymadığını nerden çıkardınız? Mideleri şuan fındık kadar annesi. O şimdi sizin kokunuzu istediği için sürekli emiyor, hatta fazlasını da kusuyor. Bir doktora gidin içinizi rahatlatın

Doymadığını nerden çıkardınız? Mideleri şuan fındık kadar annesi. O şimdi sizin kokunuzu istediği için sürekli emiyor, hatta fazlasını da kusuyor. Bir doktora gidin içinizi rahatlatın

Kilo almiyor ordan anladim, geliyor doktor arada eve tartiyor bakiyor iste. Elim ayagima cok dolaniyor. Bir gorsen oyle perisanlik cekiyorum ki. Bunaldim baya surda 2 hafta gecti sadece.

Geceleride cok zorlaniyorum kalkmaya, uykum oyle tatli ki. Sinirleniyorum bebegime. Kiziyorum agladiyda. Sonra icim oyle aciyor ki kendime kiziyorum

Mama veriyorsun anladığım kadarıyla ama sütun geliyorsa hiçbirşey verme..Bu duyguları yaşamayan anne yoktur heralde.ailen yokmu yardıma gelseler biraz.sende gidebilirsin yalnız kalma bence

Acıktığını nereden anlıyorsun memeyi aldığı için mı ağzına ? Bence yanlış düşünüyorsun, sadece memede kalmak istiyordur ya da ana kucağı istiyordur. ayrıca dur bakalım 2 haftada hemen kaç kilo almasını bekliyorsun canım ? Doktor ne diye eve geliyor orayı anlamadım bir sorun mu var ki eve geliyor? Şu an kilosu ne kdr bebeğin ve kaç kilo doğdu ?

Mama veriyorsun anladığım kadarıyla ama sütun geliyorsa hiçbirşey verme..Bu duyguları yaşamayan anne yoktur heralde.ailen yokmu yardıma gelseler biraz.sende gidebilirsin yalnız kalma bence

Geliyor ama cok az iste doymuyor hic. Ictiginide kusuyor sonra geri bagriyor acikiyor. sacimi taricak vaktim kalmadi

Geceleride cok zorlaniyorum kalkmaya, uykum oyle tatli ki. Sinirleniyorum bebegime. Kiziyorum agladiyda. Sonra icim oyle aciyor ki kendime kiziyorum
Canım sinirlensende lütfen bebeğine yansıtma inan hissediyor.suan sana okadar muhtacki annesi.bolbol emzir.dokun.saril.öp.hele o kendini daha anne karnında zannediyor biliormusun tek destekçisi sensin.o sana Allah'ın emaneti.o emanete üf bile deme.elinden ne geliyorsa yavruna yap.annelik fedakarlık ister.biraz sabret gecicek bu günler.

Onuda yaptim almiyor emzigi.
Esimlede buyuk kavga ettim bunaltidan, toparlaniyorum suan anneme gitmeye
Bnm kizim da damakli emzik almamisti ogurmustu . damaksiz verdim onu emdi simdi 5 aylik hala emiyo. Ac karnina vermedigin ve temiz tuttugun surece emzigin bi zarari yok bide damaksz ver istersen inan rahat edersn

Acıktığını nereden anlıyorsun memeyi aldığı için mı ağzına ? Bence yanlış düşünüyorsun, sadece memede kalmak istiyordur ya da ana kucağı istiyordur. ayrıca dur bakalım 2 haftada hemen kaç kilo almasını bekliyorsun canım ? Doktor ne diye eve geliyor orayı anlamadım bir sorun mu var ki eve geliyor? Şu an kilosu ne kdr bebeğin ve kaç kilo doğdu ?

Doktor derken yani hemsire cagriyorum eve bazen kontrole. 3,6 falan dogdu. Sonra 3,250 grama dustu sonrada hic almadi kilo

Kilo almiyor ordan anladim, geliyor doktor arada eve tartiyor bakiyor iste. Elim ayagima cok dolaniyor. Bir gorsen oyle perisanlik cekiyorum ki. Bunaldim baya surda 2 hafta gecti sadece.
Bebeğin daha iki haftalik zaten ilk başta biraz kilo veriliyor sonra aliniyor canim doyuyordur emzir bol bol şu an mama verme..biraz memeyi zorla..

Canım sinirlensende lütfen bebeğine yansıtma inan hissediyor.suan sana okadar muhtacki annesi.bolbol emzir.dokun.saril.öp.hele o kendini daha anne karnında zannediyor biliormusun tek destekçisi sensin.o sana Allah'ın emaneti.o emanete üf bile deme.elinden ne geliyorsa yavruna yap.annelik fedakarlık ister.biraz sabret gecicek bu günler.

Uf dedigim icin kiziyorum kendime iste, hic bir anne uf dermi bebegine. Ben dedim. Gece agladi acikmis saat 3 kalkmadim uykum ondan onemliydi sanki, esim kalkti verdi mama ben uydum resmen devam. Inanamiyorum
Kendime :(

Bnm sutum cok geldigi halde emse bile tekrar tekrar emmek isterdi sutunuzun azligiyla bi alakasi yok zaten kustugu icin kilo alamiyodur sen kafana takma bnm de bebisim ilk ay cok fazla kilo almadi hep kusardi. Bunlar normal

Doktor derken yani hemsire cagriyorum eve bazen kontrole. 3,6 falan dogdu. Sonra 3,250 grama dustu sonrada hic almadi kilo
Kilo vermesi normal her bebek kilo verir. Sen benim bebeğimi görseydin yaşamaz bu derdin çok şükür toparlandi.. şu an lohusa olduğun için bu şekilde düşünüyorsn herşeyi takıyorsun. Kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor. Doktoruna söyle madem sütün yetmiyor ek olarak formül sütlerden takviye yap. Ama bu şekilde kendini bunalıma sokma lütfen hepimiz geçtik bu aşamalardan. Ben emziremedm bile düşün. Oluk oluk süt akarken benim bebeğim almadı. Neden beni almıyor istemiyor mu beni diye çok ağladım. 40 gün ! Sonrasında ferahlıyorsn... Annen kardeşin vs yok mu gelsinler senin yanına ?

Benim bebeğim 5 aylık ilk 15 gün kilo almaz son 15 gün kilo alir. Bilmiyorum mantığı vat midir ama 5 aydır durum bu. Belki sizinki de oyledir. Inanın sizinle aynı şeyleri yaşadım bir allahın kulu yoktu yanımda kolik sarılık sürekli emme sürekli kucakta. Bitti mi? Hayır ama azaldı uykusuzluk çok yorar insanı bilirim bir de aralıkta doğdu eve kapandım çıkamadım iyice delirdim şimdi havalar güzel alin çocuğu yarim saat gezdirin annenizin evinde rahat olmayacağınızı düşünüyorsunuz ama bir-kac gün deneme imkaniniz varsa deneyin belki iyi gelir orası allah kolaylık versin geçecek bugunler

Back
X