• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zordayım yardım edin yalvariyorum

Denizdekikum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
154
18
118
35
İstanbul
1 buçuk senelik evliyim kızlar 6 aylık bir kızım var çok mutsuzum suan annemlerdeyim ah geldim eşim bindirdi taksiye o an o kadar zor ki. Eşimle ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz. Ben zaten sevmeyerek evlendim şuanda da nefret bile duymuyorum yalnız kızıma çok üzülüyorum. Düğünümden beri borç borç borç kendi borcum olsa neyse kaynimin borçları kaynatamin borçları artık yeter dünden beri aç susuz oturdum evde ve bu sabah yeter dedim bitti oturduk konuştum mutsuzum sevmiyorum anla bunaldim dedim zaten hastayım yumurtaliklarimda kist çıktı sağ yumurtaligim soldan daha büyük ve enfeksiyon git gide büyüyor saçlarım dökülüyor daha yaşım 19 ben bunları mi hakettim evime dört dörtlük bağlanıyorum evden dışarı çıkmam feysim yok hiçbir şeyim yok bunaldim sıkıldım yeter yeter yeter Kaç kere bitsin bu cile dedim bıktım dedim aldım elime hapları ama dünya güzeli kızım aglayinca dayanamadım yapamadım eşim psikolojik olarak hasta risperdal kullanıyordu Ve hamileyken çok dayak yedim lohusa idim 3 gunlukken annem bizdeydi vurdu bayiltti ben bunları unutamiyorum sıkıcaksin kendini gerekirse yemeyeceksin borçlar ödenecek diyor kisacasi bu sorunuz varsa sorun cevaplarim boşanmak istiyorum ne yapayım doğru karar mi eşimin ailesiyle aynı binadayiz ve
3 kardeşler ortancisi eşim annemler istemediğim kişiyle evlendirildim kisacasi esimde 29 yaşında ben Lise mezunuyum Ünv. Sınavlarına girdim artık ayaklarımin üstünde durmak istiyorum

Son düzenleme:
Allah sabır versin canım.

Bunu kolay kolay söylemem ama bence derhal boşan. Bu adamın tutulacak tarafı yok. Sen başını sokacak bir yer bulursun elbette ama bu adamı hiçkimse çekmez emin ol :19:...

canım benim benden 5 yaş küçüksün ama yaşadıkların ne kadar üzücü inşallah kendine yeni bir yol çizer ve kızınla güzel bir başlangıç yaparsın

17 yasindaki kizlar okul siralarinda olmali, nikah salonlarında değil !!!!
Ya ben anlamıyorum anneniz babaniz nasil kiyipta evlendirdi o yasta sizi. Bir de cocuk üstüne. Boşanmana izin verirlerse sanslisin zaten.

Boşan kurtul bu adamdam inan kızınada iyilik olur bu,óyle bi evde yetismesi onun icin daha vahim

Kusura bakma da ailene de yaziklar olsun 18 yaşında ki bir kıza nasil kıyıp evlendirdiler,yasitlarinin en büyük derdi vizesi finali
Bide senin dertlerine başına gelenlere bak
Ne diyo şimdi ailen bu yasadiklarina?

Arkamdalar zaten O konuda sorun yok kendileri yaptılar ben ki yaşıma göre çok çok olgunum gerçekten akıl yaşta değil başta. Çok cahil insanlar ya dayağa bile olur evlilikte diyorlar. Istemiyorum artık. Bebeğim bende mi kalır bosansam?

1 buçuk senelik evliyim kızlar 6 aylık bir kızım var çok mutsuzum suan annemlerdeyim ah geldim eşim bindirdi taksiye o an o kadar zor ki. Eşimle ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz. Ben zaten sevmeyerek evlendim şuanda da nefret bile duymuyorum yalnız kızıma çok üzülüyorum. Düğünümden beri borç borç borç kendi borcum olsa neyse kaynimin borçları kaynatamin borçları artık yeter dünden beri aç susuz oturdum evde ve bu sabah yeter dedim bitti oturduk konuştum mutsuzum sevmiyorum anla bunaldim dedim zaten hastayım yumurtaliklarimda kist çıktı sağ yumurtaligim soldan daha büyük ve enfeksiyon git gide büyüyor saçlarım dökülüyor daha yaşım 19 ben bunları mi hakettim evime dört dörtlük bağlanıyorum evden dışarı çıkmam feysim yok hiçbir şeyim yok bunaldim sıkıldım yeter yeter yeter Kaç kere bitsin bu cile dedim bıktım dedim aldım elime hapları ama dünya güzeli kızım aglayinca dayanamadım yapamadım eşim psikolojik olarak hasta risperdal kullanıyordu Ve hamileyken çok dayak yedim lohusa idim 3 gunlukken annem bizdeydi vurdu bayiltti ben bunları unutamiyorum sıkıcaksin kendini gerekirse yemeyeceksin borçlar ödenecek diyor kisacasi bu sorunuz varsa sorun cevaplarim boşanmak istiyorum ne yapayım doğru karar mi eşimin ailesiyle aynı binadayiz ve
3 kardeşler ortancisi eşim annemler istemediğim kişiyle evlendirildim kisacasi esimde 29 yaşında ben Lise mezunuyum Ünv. Sınavlarına girdim artık ayaklarımin üstünde durmak istiyorum

ailen senden kurtulmakmı istedi acaba neden istemediğin birine verdi daha doğrusu istesende neden bu yaşta evcilik oynattı sana :19:

ve sen neden kabul ettin :19:

ne bekliyodunuz bu yaştaki evlilikten hemende bebek alıvermişin kucağına insan biraz beklemezmi kaçıyomuydu

ailen senden kurtulmakmı istedi acaba neden istemediğin birine verdi daha doğrusu istesende neden bu yaşta evcilik oynattı sana :19:

ve sen neden kabul ettin :19:

ne bekliyodunuz bu yaştaki evlilikten hemende bebek alıvermişin kucağına insan biraz beklemezmi kaçıyomuydu

Istegim dışında oldu yoksa yapar miyim ben öyle bir şey daha kendim çocuğum ama suan o kadar seviyorum ki iyi ki var diyorum olsun pişman değilim bu dünya tatlısı şeye nasıl olurda pismanim diyebilirim ama etkilenmemesi için biraz daha zaman diyebilirdim ve belkide tanıyınca eşimi kızıma olmazdı.

Allah yardımcın olsun inşallah
asla kendine zarar vermeyi düşünme bile
her gecenin sabahı vardır
en karanlık, sabaha en yakın zamandır
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez, darda olsan da kaldırabilecek güçtesindir yeter ki sabret
sen kaldıramıyorsan küçücük kızın senden sonra nasıl kaldırsın sensiz bunları
çok dua et, sabret
inşirah suresini oku, kelime-i tevhit çek, dua topiklerine katıl burada, sana moral olur

Hasbunallah ve nimel vekil ve nimel Mevla ve nimen-nesir
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''

İnşirah suresi Meali
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2. Yükünü senden alıp atmadık mı?
3. O senin belini büken yükü
4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?
5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.
7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,
8. Yalnız Rabbine yönel.

Back
X