- Konu Sahibi Denizdekikum
Ah ah daha neler neler daha lohusa idim 2 hafta falan olmuştu gece neden ekmek almadın diye vurdu kaç kere bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istegim dışında oldu yoksa yapar miyim ben öyle bir şey daha kendim çocuğum ama suan o kadar seviyorum ki iyi ki var diyorum olsun pişman değilim bu dünya tatlısı şeye nasıl olurda pismanim diyebilirim ama etkilenmemesi için biraz daha zaman diyebilirdim ve belkide tanıyınca eşimi kızıma olmazdı.
Istegim dışında oldu yoksa yapar miyim ben öyle bir şey daha kendim çocuğum ama suan o kadar seviyorum ki iyi ki var diyorum olsun pişman değilim bu dünya tatlısı şeye nasıl olurda pismanim diyebilirim ama etkilenmemesi için biraz daha zaman diyebilirdim ve belkide tanıyınca eşimi kızıma olmazdı.
Ne kadar iyi geldiniz siz bana ailemle bile konuşurken bu kadar rahatlamamistim iyi ki varsınız. Birincisinden ne ki ikinci evliliği yapayım evlilikten artık cok Korkuyorum eşim gelirken bile deliler gibi ağladı salya sumuk ayaklarima kapandı zaten kafası gel git şimdi görün bakın ailesi nasıl doldurdu bizimki nasıl doldu yoruldum bıktım saçlarımı gorseniz taş olsa oturur ağlar açık bi bayanim yani göze geliyorum (art niyetle yazmadım ) kiskancligindan kavga çıkartıyor oraya bakma buraya bakma o niye baktı onu giyme o sana yakışıyor istemiyorum bunu giy. Anneme babama hiçbir şey demeyin zaten onları hiç düşünmek istemiyorum hakkım helal değil.
Elbette ki doğru karar almışsın.
Kıyma gençliğine .
Hem sevmiyorsun mutsuzsun, hem de şiddet görüyorsun.
Allah yardımcın olsun...
yanı kusura bakma da canım bole anne babaların agzına agzına vuracaksın terlıkle ... delırıorum bu tarz seyler le karsılasınca, yahu ben 25 ımde evlenıcem deınce acelen ne dedı benımkıler bu nasıl bır vıcdansızlıktır , nasıl bır bencıllıktır , Rabbım sana yardım etsın canım , sartlar agır , hayat zor ama sunu unutma ınanan bır kısının yapamayacagı hıcbırsey yok , kımler nelerı basarmıs sende kendı ayakların uzerınde durmayı basarabılrıısn elbet belkı cok yorucu cok yıpratıcı bır surec olacak ama evladının gelecegı ve mutlulugu ıcın 3 4 yıl dırenmen sana hıc bır sey kaybettırmez koca bır omurde... senın sucun olmdan YASAMAK ZORUNDA bırakıldıgın bu hayttan ders al ve evladına annen gıbı anne olma ... kocana gelınce sımdı bır adım atıp donmussun gerı bunun tekrarı olmayabılır bu fırsatı degerlendır ve sevmedıgın bır adamın omzuna tekrar basını koyma ...
Tabi ki boşanmalısın .Sen akıllı bir kızsın mutlaka eğitimini tamamla ve işe gir.Eşin sana ve kızına nafaka ödemek zorunda .Sen tekrar evlenene kadar evlenirsen tabi kızın da eğitimi bitene kadar nafaka alır .Hakim bebeğini sana verir hiç endişe etme .
Kararlı ve güçlü ol.Kimseyi dinleme etrafından herkes sana kocana dön diyecektir ama bu adamla evlilik olmaz bir an önce boşanmalısın.
Allah yardımcın olsun önünde zor zamanlar var ama başarabilirsin .Annen en azından bebeğine baksın ki sen oku ve çalışmaya başla .
Çalışmaya başlayınca evini ayırırsın ama şimdilik onlara ihtiyacın var .
Ah canım ya küçükmüş yaşın.Neden böyle bir adama çocuk doğurdun ki?
Zorla mı evlendirildin? Eğer öyleyse çok acı. İnan çok üzüldüm.
Nafaka alabilir misin o konudan anlamıyorum, ama muhtemelen alırsın.
Bence kesinlikle boşanmalısın. Kızını biraz büyüt, anneni kafala. Annen kızına baksın, sen bir işe gir çalış. Biraz biraz durumu toparlarsın.
Ama bu adam ömrü billah çekilmez. Yaşın epey küçük. Bir ömür geçmez böyle. Kurtul.