1 buçuk senelik evliyim kızlar 6 aylık bir kızım var çok mutsuzum suan annemlerdeyim ah geldim eşim bindirdi taksiye o an o kadar zor ki. Eşimle ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz. Ben zaten sevmeyerek evlendim şuanda da nefret bile duymuyorum yalnız kızıma çok üzülüyorum. Düğünümden beri borç borç borç kendi borcum olsa neyse kaynimin borçları kaynatamin borçları artık yeter dünden beri aç susuz oturdum evde ve bu sabah yeter dedim bitti oturduk konuştum mutsuzum sevmiyorum anla bunaldim dedim zaten hastayım yumurtaliklarimda kist çıktı sağ yumurtaligim soldan daha büyük ve enfeksiyon git gide büyüyor saçlarım dökülüyor daha yaşım 19 ben bunları mi hakettim evime dört dörtlük bağlanıyorum evden dışarı çıkmam feysim yok hiçbir şeyim yok bunaldim sıkıldım yeter yeter yeter Kaç kere bitsin bu cile dedim bıktım dedim aldım elime hapları ama dünya güzeli kızım aglayinca dayanamadım yapamadım eşim psikolojik olarak hasta risperdal kullanıyordu Ve hamileyken çok dayak yedim lohusa idim 3 gunlukken annem bizdeydi vurdu bayiltti ben bunları unutamiyorum sıkıcaksin kendini gerekirse yemeyeceksin borçlar ödenecek diyor kisacasi bu sorunuz varsa sorun cevaplarim boşanmak istiyorum ne yapayım doğru karar mi eşimin ailesiyle aynı binadayiz ve
3 kardeşler ortancisi eşim annemler istemediğim kişiyle evlendirildim kisacasi esimde 29 yaşında ben Lise mezunuyum Ünv. Sınavlarına girdim artık ayaklarımin üstünde durmak istiyorum