Buraya yaklaşık 1 ay önce evden gittim diye konu açmıştım. O konunun üstünden annemin akciğer tomosu temiz çıktı bende üniye devam edicem diye karar verdim zaten annemde gitmemi istiyordu. Fakat yeni bir sorun çıktı bu seferde annemin kanında meme kanseriyle ilgili testi yüksek çıktı. Artı olarak rahim kalınlaşması var dendi. Meme için mamografi çektirdik ultrason falanda çekilecek 1 ay sonra. Bugünde doğum doktorunq gittik oda biyopsi yapıcam rahminden dedi. Fakat ben cumartesi gidicem annem tek kalacak. Geçende dayımlar geldi eşiyle dayım dedi ki bu sefer gidecek mecbur dedi annemde laf attı yanımda kimse yok gidecek tabi ama gibisinden. Kimseden ses çıkmadı yengemden falan insan yalandan ben gelirim ciddi bir şey olursa vs der. Şimdi yarın meme için gidicez biyopsi içinde uyutulması riskli olabilir başka yere sevk edebiliriz dedi. Yani anlayacağınız gideceğim zaman yine her şey üst üste geldi. Alışveriş vs yapacaktım hepsi kaldı. Gitmemek bana artık koymuyor çünkü annemin yanında kimse yok ama annem git ne olursa olsun diye tutturuyor. Yine 2 arada bir derede kaldım kendimi artık intihar etmek istiyorum artık bardağın son damlası her şey iyi giderken birden birşeyler çıkıyor. Babamda diyor ben annenin yanında olurum sen git. Fakat annem babamı istemiyor o beni daha çok strese sokar vs diyor( annem babam ayrı)Annem bildiğiniz kimsesiz gibi kalacak. Her şeye ben koştururken yoruluyoruz yetişemiyoruz da. O kadar kötü düşüncelerdeyim ki. Galiba gitsem de yine bişeyler sıkıntılı çıkcak ve geri gelicem gibi hissediyorum. Artık duygularım çok kötü. Bu durumda nasıl bırakıp giderim ordaki hayatıma adapte olurum bilmiyorum. Ben napıcam ya? Gerçekten kimse yok laf attığımız halde yok. Kadın zaten ameliyatlı bana ne kadar kötülükte yapsa aşırı üzülüyorum anneme kimse tek kalmamalı.