Cok zorlaniyorum ne yapmam lazim?

sissii_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
8
0
36
Hollanda
Merhabe kizlar ben 38 hafta hamileyim ilk bebegime, ve artik cok sabirsizim haftalardir agri cekiyorum ha geldi ha gelicek diye ama hala birsey yok.. Doktorum cuma gunu bakicaz dedi belki birsey yapabilir gelmesi icin.. Simdi burdakilarin dedigi bi kac sey var yurumek, sicak banyo falan.. hepsini yapiyorum belki olur diye.. Sizlerin bildigi veya ben bunu yapmistimda dogdu sancim basladi dedigi briseyi varmi cok sabirsizim artik cok agirlastim zorlaniyorum dogsun artik bebegim istiyorum lutfen kizlar yardimmmmmmmmmm

canım ALLAH yardımcın olsun inşallah sancıları başlatır mı bilmiyorum ama hurma yemeni tavsiye ederim,hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.

bende karanfilin normal dogumu kolaylaştırdıgını duymuştum..karanfılı kaynatıp suyunu ıc..rahımı yumuşatıp açıklık yapıyormuş bebek kolay cıksın dıye..doguma kadar iç bakalım..
yınede nette araştır yanlış olmasın tatlım..allah yardımcın olsun...saglıklı kolay dogum olur ınşallah :))))) dua et bızlere de..

ah canım kıyamam ya ,senı anlayabılıyorum bende 36 .haftamdayım,aynen agırlastım resmen bakıma muhtac bebekler gıbıyım,yerımden zor kalkıyorum sabahlara kadar uyuyamıyorum,yemek yapacak halım bıle yok,süreklı uyuyorum,acaba benım günüm ne zaman gelmesını istiyorum biran önce,sen benden 2 hafta öndesin durumun daha zor,çatı muayenesi yapıldı mı???

9ok sagolun kizlar, dualarim sizinle.. InsAllah en yakin zamanda sizzde bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.. Allah butun istiyenlere nasip etsin.. Cati muayenesi dediginiz? Acikliga akmakmi.. Oyleyse eger o yapildi.. Ve iliskiye girmei evet duymustum ama biz biraz korkuyoruz bebege bisey olursa diye..

Allah yardımcın olsun, sağlıkla huzurla kuş gibi bir doğum diliyorum sana. Hurmayı bende duydum ve okudum... istersen dene.... Allah yardımcın olsun... mutlu sonu düşün.. meleğine çok yaklaştın

ben ılk hamıleleyımde son gunlerımıze kadar ılıskıye gırmıstık :) bu sefer aylar oldu bıraktık hıc acılmamda olmadı sezeryan oldum hurma ye bol bol yuru mumkunse bır gun sabahtan aksama kkadar ayakta kal gez bak gor aksama normal doguma gıdeceksın bende 37 haftamdayım

bende 34. haftamdayım ve asırı zoranıyorum sımdıden, daha koskoca bır aydan fazla var onumde gunler nasıl gececek bılmıyorum. ustelık evde 2 yasında bır canavar oglusum daha var ki ıkı dk uzandırmıyor adamı hemen kalk tut gel düş dıy eemırlerle oyun oynamak ıstıyor kı be artık yere oturup altını degıstırıken bıle muthıs acı cekıyorum. her turlu zorluga evlat dıyerek dısımı sıkıyorum ama kendımı böyle yoruyor olusum erken dogumu tetıkler mı acaba dıye de cok korkuıyorum. zaten karnımdakı bebe bıraz gelısımı gerıden takıp edıyor.
Allah hepımızın yardımcısı olsun ve bebelerımızı korusun saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…