- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
- #1
Var mıdır gece gece beni dinleyecek biri inanın ki uzun uzun yazdım ama sildim birine anlatmak daha iyi olacak galiba
?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatabilirsiniz burda elbet okuyup yorum yapacak üyeler olacaktır..
Anlatabilirsiniz burda elbet okuyup yorum yapacak üyeler olacaktır..
Bence burdan yazmayın zaten gerçek isim gerçek okul gibi özel şeyleri. Isim falan vermeden anlatabilirsiniz.Cok uzun yazmam gerek bir de vermem gereken detaylar var ki bunlar fazla detaya giriyor isim,okul ve bölüm gibi..o yüzden yazmadım
Bence burdan yazmayın zaten gerçek isim gerçek okul gibi özel şeyleri. Isim falan vermeden anlatabilirsiniz.
Seviyor mu sevmiyor mu buradan anlayamayız tabi. Hatta bana sorarsan gelip sana seviyorum diyene kadar böyle birseyi kesinlikle düşünme.Peki yazıyorum ama çok uzun
Bu yıl üniversite sınavına girdim hep çok başarılı bir öğrenciydim aklımda hayalimde hep Boğaziçi oldu ama ben ilk 5 bine giremedim ve 10 bine girdim ailemden ayrı bir şehire herkesin imrendigı ama benim istemediğim bir bölüme gittim okulun ilk bir ayından hicbisey anlamadım sonra ev arkadaşım bir okul clubune katılmanızı istedi bölümle ilgili tamam dedim hem vakit geçer birileriyle de tanışırız.orda bir çocukla tanıştım ilk gördüğümde hiç ilgimi çekmedi hatta ev arkadaşım onunla yakışırsın dediğinde yok artık dedim..sonra bir gün aklıma geldi twittarda arattım.zamanla kişiliği ile de ilgimi çekmeye başladı
Bir gün klüp nedeniyle bir araya geldik salak gibiydim konuşamıyorum resmen konuşsam bile saçmalıyorum filan hep o var diyee:) neyse o günden sonra 1 ay görüşmedik çünkü sınavlar bitti ve eve geldik..geri döndüğümde tamamen kendi hayatıma odaklanmaya karar verdim onu unutmaya karar verdim başka insanlar ile tanıştım sosyallestim..sonra yine aynı arkadaşım bu klupte ilgili bir projenin yürütülecegini söyledi ilgi çekiciydi bölümü gerçekten sevmiyorum belki böyle bir şeyin içine girersem severim diye düşündüm...katıldım projeye ama bu çocuk da vardı...hem de ben onu unutmak isterken..neyse bir gün pat diye numaramı istemiş arkadaşımdan bir kaç kere bir araya geldik ama hep proje odaklı konuşuyoruz ve yanımızda arkadaşlarımız da oluyor..whatsapp dan yazıyor arada genel manada samimi sıcak biri ben 1 mesaj atarsam o 5 tane atıyor ama bu sadece bana yönelik mi bilmiyorum..geçenlerde yine bir araya geldik çok yavassın ilgisizlik var sende rahatsın gibi bir şeyler söyledi sinir oldummmm bugün de aramış beni aslında söylediği önemli bir şey de yok yani aramasını gerektiren seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum..çevresi çokkk geniş çok sosyal biri....ne yapsam bilemiyorum genel olarak çok farklı karakterde olmamıza rağmen benim ona ilgim var bariz ama onu bilmiyorum biraz da ağır abi modu nda takılan biri.
Benim başıma ilk defa böyle bişey geliyor lisede sevgilim olmuştu ama hiç aşık olmadım yardım edin lutfen![]()
Seviyor mu sevmiyor mu buradan anlayamayız tabi. Hatta bana sorarsan gelip sana seviyorum diyene kadar böyle birseyi kesinlikle düşünme.
Gelsin sana söylesin sonra beni seviyor mu acaba diye yargılarsın. Şuan yapman gereken sey normal doğal bir şekilde konuşmak görüşmek, daha herşey için cok erken..
Öyle soracağım bir ortak arkadaşımız yokAcaba emin mi degil kendinden anlamadım bir müddet daha konuşun o zaman anlarsın onun sana karşı duygularını peki senin arkadaş çevrene senle ilgili birşeyler söylemiş mi ?