• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok zoruma gidiyor onu böyle görünce:(

Ne kadar kötü bir insanmış kurtulmuşsunuz. Evlenmek için görüşeceği kişiye borcunu bile söylemeyecekmiş. Heralde kendine bağladıktan sonra söyleme gibi iğrenç bi planı var. Bence konuşmayın takip etmeyin her yerden engelleyin. Bi de sarışın seviyomuş beyimiz bu devirde kaç tane gerçek sarışın varki bu ülkede. Hepimiz saçlarımuzı boyayarak sarışın olabiliriz değil mi. Takılma sen ona

Ayrildigin nisanlinla niye konusuyorsunki ben bunu anlamadim.benim kardesimde nisan atti ertesi gun numarasini degistirdi.siz muhabbet ediyosunuz nasil nisan atmak bu anlamadim anlayan olursa banada anlatsin

PİSKOPAT YA GERI DONMEYECEM DEDIM HABIRE ARIYO DEDIMKI BITTIIII

Ne kadar kötü bir insanmış kurtulmuşsunuz. Evlenmek için görüşeceği kişiye borcunu bile söylemeyecekmiş. Heralde kendine bağladıktan sonra söyleme gibi iğrenç bi planı var. Bence konuşmayın takip etmeyin her yerden engelleyin. Bi de sarışın seviyomuş beyimiz bu devirde kaç tane gerçek sarışın varki bu ülkede. Hepimiz saçlarımuzı boyayarak sarışın olabiliriz değil mi. Takılma sen ona

Kac kez bana bunu söyledi sarısın ıstıyordum ben dedı .. sonra ben cok kırılınca ben senı cok begenıyorum falan dıyordu ama ben ınanmıyorum ben onun kafasındaki kışı degıldım

Ailesi 400binlik borcu oğluna yıkarak üstüne bir de nasıl evlendiriyor ,benim aklım almıyor. Siz çok mu zenginsiniz konu sahibi?

benim hafızamdan 400.lik borç mühendislik bu konu size yabancı mı geliyor hatta dur bulmaya çalışayım ,belkide benziyolardır ama ne hikmetse aynılar.
Bende bu konuyu daha önce hatırlar gibiyim... Aynı hikaye aynı ev,aynı meslek ve aynı beddualar .....

evet böyle bir konu açılmıştı, sanırım arkadaş yeni üyelik alarak tekrar konu açmış
sanki ama konu başlığını hatırlamıyorum ve bu konunun o konu olduğundan neredeyse adım kadar eminim.çünkü o konuda 400 binlik ev kaynanaya alınmıştı,ve ayrıl demiştik sanırım ayrılınca gelip konu açtı.

benim hafızamdan 400.lik borç mühendislik bu konu size yabancı mı geliyor hatta dur bulmaya çalışayım ,belkide benziyolardır ama ne hikmetse aynılar.
yok ben çok takip etmiyorum hele son zamanlarda yeni üye yazdımı hiç okumamaya başladım .Bazı konulara kafayı takar onlara yazarım genelde . :)

sanki ama konu başlığını hatırlamıyorum ve bu konunun o konu olduğundan neredeyse adım kadar eminim.çünkü o konuda 400 binlik ev kaynanaya alınmıştı,ve ayrıl demiştik sanırım ayrılınca gelip konu açtı.
o konudaki sanki 300küsürlük bir evdi,eğer benim hatırladığım konuysa

bide 4,250 tl maaş alıyor çok iyi falan demişssin yaa ayda 4 bin ödese bile 100 ayda biter.. kalan 250 tlsını bozdurup bozdurup harcar artık.. annesine babasına ev alması güzel bir sey ama 4250 tl maaş ile 400 bin borc kolay kolay ödenmez canım..evlenince eşide destek olur.. yani gelin kayınvalidesine ev almış olur bu durumda:-) hiç kimse kabul etmez bunu..

400 mılyar borcu odesınde o yarabbı sukur
sonra kapaortasını duzeltsın soyle dursun avukat hanım

yok be bır evımız var kendıme aıt hıc bırseyım yok 1.750 maasla calısan bırıyım ben
Enayi avukat hanımla ve güzel avukat hanımla mutluluklar dileyip engelle bence. Hiç konuşmaya bile gerek yok.Öyle bir ailenin oğlu nasıl olur az çok tahmin ediyor olman lazım

Ikı buyuk beladan kurtulmussun uzulmek yerine şukret bence. Allah hayırlı eş nasıp etsin sana ve tüm bekarlara

yok ben çok takip etmiyorum hele son zamanlarda yeni üye yazdımı hiç okumamaya başladım .Bazı konulara kafayı takar onlara yazarım genelde . :)

evet 300 bin küsürdü ama faiziyle 400 bin ediyordu.

ay başka bişe olsa hatırlamam beynim çöplük resmen

Back
X