• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok zoruma gidiyor onu böyle görünce:(

bunu sana anlatan adamın amacı ne olabilir ki sen bırakmısın yedirememiş arayıp sana bunları anlatıyor dur olmadı ben tekrar atıyım yuzugu derdim ne kadar cocukca :KK57:

400 mılyar borcu odesınde o yarabbı sukur
sonra kapaortasını duzeltsın soyle dursun avukat hanım
o avukat borçtan sonra o borcu onlara ödetip evi üstüne yaptırıp oğlanın tüm sülalesini dımdızlak ortada bırakıp boşanmasını da bilir demi cutecan:KK70:

o avukat borçtan sonra o borcu onlara ödetip evi üstüne yaptırıp oğlanın tüm sülalesini dımdızlak ortada bırakıp boşanmasını da bilir demi cutecan:KK70:
ay ne ugrascam dırek 2000 lıra maasla ıscı bulurum metroda calısan :D borcssuz bır guzel sevısır koklasırız ben olsam :D
140 bınede beylıkduzunden ev alırım
ohh
avukat ne ugrassın bu adam kendının degerınden fazla borca gırmıs

sanki ama konu başlığını hatırlamıyorum ve bu konunun o konu olduğundan neredeyse adım kadar eminim.çünkü o konuda 400 binlik ev kaynanaya alınmıştı,ve ayrıl demiştik sanırım ayrılınca gelip konu açtı.
Bu konu o konu orada kız ayrıldıkdan sonra görüşüyordu... Nişanlısıda mühendisti ,maaşıda bu civardaydı , evde yanlış hatırlamıyorsam 380 felandı.... Bu konu bir kaç kez açıldı hatta nişanlısıyla sorunlu olan kızların açtıgı konularda yorum olarak bile denk geldim...:KK16: Kendime de hayret ettim ha dersleri aklımda tutamıyorm kk deki olayları hatırlıyorum..:KK45:

ay ne ugrascam dırek 2000 lıra maasla ıscı bulurum metroda calısan :D borcssuz bır guzel sevısır koklasırız ben olsam :D
140 bınede beylıkduzunden ev alırım
ohh
avukat ne ugrassın bu adam kendının degerınden fazla borca gırmıs
etiketine bakmak lazım 400.000 ediyo mu memur maaşlı kocamı Allah başımdan eksik etmesin ;)

Bir tane de oğlum olursa evlendireceğim zaman yalı şartı koşacağım, sen de öyle yap :KK45:
yalı kesmez bizi üstüne birde hiç bilmediğim bir şehirde dönüm dönüm tarla istiycem ;)

hayır yani bunlar bellekte yer kaplıyo boşuna, sonra yavaş çalışıyor makina.

misal konu sahibi bile unutmuş açtığı konuyu bize ne şimdi çok sinirlendim kendime :mad:

Bu konu o konu orada kız ayrıldıkdan sonra görüşüyordu... Nişanlısıda mühendisti ,maaşıda bu civardaydı , evde yanlış hatırlamıyorsam 380 felandı.... Bu konu bir kaç kez açıldı hatta nişanlısıyla sorunlu olan kızların açtıgı konularda yorum olarak bile denk geldim...:KK16: Kendime de hayret ettim ha dersleri aklımda tutamıyorm kk deki olayları hatırlıyorum..:KK45:

bu kafaları okul zamanında kullanaydım astronot olurdum zaten:KK70:

Back
X