Çok zoruma gidiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Şu an ağlıyorum hem kırıldığım hem sinirlendiğim için.
Nişanlımın annesi eltimi herzaman kayırdı zaten ama Lafa gelince asla ayrım yapmam dedi hep, nişanlımda bazen bana hak verdi bazende ailesini savundu bana karşı vs herneyse ben hep üzüldüğümle kaldım kabullenemedim böyle yapmasını çünkü yemin ederim asla hak etmedim.
Eltimi yeni yıl alışverişine davet etmiş beraber alışverişe çıkmışlar ve altın kolye almış eltime arkadaşlar yeni yıl hediyesi, az önce öğrendim. İnsan düşünmezmi benim bi gelinim daha var ayıp olur duyarsa belki kırılır diye
Hep böyle yapıyor ve salak ben her defasında çok üzülüyorum. Yemin ederim maddi kısmında değilim, manevi olarak beni düşünmemesi beni çok kırıyor
Gözyaşlarımın hesabını Allaha versin hiç ortada birşey yokken bana böyle yapması Allah kimsenin hakkını kimsede koymaz biliyorum ama, hep birine olmaz diğerinide düşünmeli insan.. Okadar düştü ki gözümden artık ona nefret duyuyorum
Ben artık ne yapmalıyım? Elimde olmadan üzülüyorum

Tamam da buna sebep ne ?
Neden ayırt ediyor ki !
Birde bu mutlu haberi size yetiştiren kim acaba ?

Siyam ikizimisiniz
Eltine her yaptığını sanada yapsın
Ne gereksiz bi dert edinmişsiniz kendinize.

Frekansı daha iyi tutuyodur onla.
Mesafe herzaman en güzeli.

eltini seni kıskandırmak için silah olarak kullanıyo.
onla papaz olunca da seni ona kullanır.
insan karaktersiz olmayagörsün.
hiiiç mevzu bile etme, umursamıyo beni diye kudursun.

Siyam ikizimisiniz
Eltine her yaptığını sanada yapsın
Ne gereksiz bi dert edinmişsiniz kendinize.
bu tür konulara hep böyle yazıyorlar yapmayın allah aşkına
allah var yukarda allah için cevap verin bakalım size soruyorum '' siz olsanız hiççç bir gram bile dert etmez misiniz bunu?''
yanı ıllakı eltıye yapılan tama ona yapılmayabılır ama konu sahıbı burda zaten ondan bahsetmıyor

siz olsanız yanı hıc demez mısınız eltıme kolye almıs ama acaba bana neden almadı dıye
insanız ya ıllakı ınsan darılır bence

Eski konularınızı biliyorum
Bu böyle devam edecek.

Kendinize şöyle deyin: Hayatımda kayınvalidem olsa da olur, olmasa da. Ben mutlu olmak için ona muhtaç değilim.

Kafanızda bu kadar büyütmeyin bazı şeyleri, cidden küçük şeyler çünkü bunlar.

Alışverişe mi çıkmış ikisi, çıksınlar. Sizin bir yeriniz eksilmiyor siz de çıkmayınca. Kolye mi almış eltinize, e alsın. İsterse kuyumcuyu alsın. Size ne? Neden bu kadar takılıyorsunuz bu kişilere?

Daha önce de daha nişan bile yapılmamışken kafaya takmıştınız bazı olayları.

Kendi hayatınızın merkezine kendinizi koyun lütfen, başkalarını değil.

eltin de nişanlı mı yoksa evli mi?

ya iyi de o gelin resmi olarak oğluyla evli...
sen daha nişanlısın, yani evlenip evlenmeyeceğinizi allah bilir
kendince hesap yapıyor olabilir, yarın öbür gün nişan bozulur da evlenmeseler sana aldığı kolye vs. nasıl geri isteyecekki bunların hesabını yapıyor bence

Daha nişanlısınız siz.
Belki evlendiğinizde, zaman geçtiğinde birbirinize daha iyi alışacak ve anlaşacaksınız.
Kıskançlık yapıyorsunuz hem de yersiz.

bence bukadar dert etme kendine..almışsa almış boşver sanane...sana bunları söyleyenede güvenip ağlama sakın..

yani üzülmüşsünüz anlayabiliyorum ama GelenKutusu nun dediği gibi bu durum böyle sürüp gidecek gibi görünüyor.
ben diğer konunuzda size hak vermiştim, o zaman siz sözlü o nişanlıydı. herkes o nişanlı ama demişti, ben de ne farkı var demiştim.
bu konuda ise o evli, siz nişanlısınız, baya fark var gerçekten, yani onun gelini değilsiniz aslında.
o yüzden bir şey deseniz haksız duruma düşersiniz.

ama evlenince de değişmez gibi sanki sizin konular. bu kadar takıyor olmanız bana normal gelmedi ama, biraz boş vermeyi deneseniz.

bir de aklıma şu geldi, yeni gelin hamilelik vs gibi bir durum da olabilir, onun hediyesi de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…