- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
Hislerimin tercümanı oldun guzel kardesım bu konuda o kadar cok sey yazabılırkm kı sana eşim kamuda ben onun ıcın unıv yarım bırakıp Geldım Ada'm eşşegın önde gıdenı ımiş oyle Bır kafama vurdum ki Allah bilir...en son dısardan devam edıyorum az kaldı unıv botöesıne ve kpss ye hazırlanmaya baslıcam bnde cok ezıklık hıssettım hala da oyle evlendıgıme aıle mj dınlemedıgıme eşiekler gıbı pişmanım ama iş işten gectı senınde yapacağın pes etme sakın dısardan devam edebılırsın burdan cok guzel mesaj vermıssın aynısını bende diyorum genç kızlara kımse. Bu okumuş dıye elın oğluna guvenmrsın baska memlekete asla gıtmesın ve dengi ıle Evlensın şimdi herkes bana dıyor kı bu kadın bu Ada'mın meslegı ıcın parası ıcın evlenmıs dıyo herkes çünkü Esım bana denk degıl ne kadar okumuş olsa bıle ve bu bı kadın ıcın kaldırılamayacağını bı soz neyse sakın okumuş dıye elın oğlu ıle evlenıp kolesı olmayın bu bi inşaat işcısı olsun ama Ada'm olsun adam
O pişmanlık bendede çok var keşke gelmeseydim diyorum buralara ailemin düğü şehirde yaşasaydim kendimi asla ezdirmem ama anne babanın yakınında olması ayrı bir güven veriyor biseye canım sıkılsa gideceğim bir Allah in kulu yok yaptığın hiçbirşeyi gormezler,gormeyeceklerde evet okumadim ,calismiyorum ama cocuguma bakıyorum evi temizliyor,yemek yapıyorum ev cevirmek kolay mi hele küçük çocukla insanlar konuşuyor yeterli çekememezlik olsun ,aynen oyle kimse istenmediği yere asla ama asla gitmesin bazı şeyleri illa tecrübe etmek gerekmiyor .