Çok ?

Aryetan

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
113
22
18
39
Merhaba iyi geceler arkadaslar size birsey sormak istiyorum evli bir erkek başkasıyla yasadıgı seyleri eski sevgili yada arkadas eski es , olsun neden onla yasadiklari seyi simdiki esine senle bunu yaptik boyle yaptik diyor

Merhaba iyi geceler arkadaslar size birsey sormak istiyorum evli bir erkek başkasıyla yasadıgı seyleri eski sevgili yada arkadas eski es , olsun neden onla yasadiklari seyi simdiki esine senle bunu yaptik boyle yaptik diyor
Yasadiklari seyleri baskasiyla guya benle yasamiz gibi sen bunu yaptin biz bunu yaptik diyor oysa daha onceki iliskilerinde ilk evliliginde bunlari yaptigini anlatmisti

Şizofren olabilir

Anlayan anlatsın. Anlattigin suysa esin eski yasadiklari iliskilerindeki olayi sana anlatiyorsa amac ne ? Bazi erkekler sever boyle anlatmayi bazen benim esim eski sevgililerini anlatir guleriz bende derim sende beni asker arkadasi sandin galiba. Eski eskide kalmis eger seni yermek eski gunlerin daha guzel oldugunu anlatma calisiyorsa kizarm ama masum bir sekilde gecmis gecmiste kalmis anidir der anlatirsa kizmam. Anladiklarim dogruysa tabi.not : anlamamisim esin unutkan galiba et aciklama bu:halay:

Anlayan anlatsın. Anlattigin suysa esin eski yasadiklari iliskilerindeki olayi sana anlatiyorsa amac ne ? Bazi erkekler sever boyle anlatmayi bazen benim esim eski sevgililerini anlatir guleriz bende derim sende beni asker arkadasi sandin galiba. Eski eskide kalmis eger seni yermek eski gunlerin daha guzel oldugunu anlatma calisiyorsa kizarm ama masum bir sekilde gecmis gecmiste kalmis anidir der anlatirsa kizmam. Anladiklarim dogruysa tabi

Yok oyle degil onlarla yaptigi seyleri sanki ben yapmisim gibi bunu yapmistin boyle yapmistik diyor

Fazla kızarkadaşı olduysa ve hafızası da zayıfsa karıştırıyordur.
Onları özlese aklı olsa bile bunu söylemez herhalde.
Bence bi doktora gidin.

Back
X