Çok ?

Çok basit, unutuyordur. Herkese olmuyor mu bu? İlla eski sevgili olmak zorunda değil özne, baba olur dayı olur hala olur. Bende karıştırırım. Anlatırım birine “ay şurası ne güzeldi değil mi?” diye, “ne bileyim benimle gitmedin ki” der. Gayet normal.

Merhaba iyi geceler arkadaslar size birsey sormak istiyorum evli bir erkek başkasıyla yasadıgı seyleri eski sevgili yada arkadas eski es , olsun neden onla yasadiklari seyi simdiki esine senle bunu yaptik boyle yaptik diyor
Hiç bir anlam vermeyen koca bir paragraf yazmışsınız

12 yil dir 3 cck

12 yıldır evlisiniz hala eski eşine takıksınız

annenleri bu süreçte hiç yemeğe çağırmadınız

eşiniz eski sevgili ve eşleri ile yaptıklarını size sizinle yapmış gibi anlatıyor

bu arada çocuğunuz hasta onunla ilgilenirken de bu konu aklınıza geldi buraya yazdınız

bana çok sağlıklı gelmedi bu bilgiler, yani cidden siz takıntı yapıyor olabilir misiniz eski eşi eski yaşantıyı belki de adam doğru söylüyordur

siz ben değildim o deyince neden ruh hastasısın desin ki

Alzheimer belirtisi falan mı acaba?

Alzheimer yakın geçmişi hatırlamaz, çok eskileri hatırlar yeni olmuş gibi anlatır falan..

Bi doktora gözüksün kesinlikle.
Bende tam onu diyecektim eskiyi hatirladikları için öyle bişey olabilir çünkü adam sana ruh hastası diyo belki kendi hatirlamiyor ama sizı hatirlamiyor diye düşündüğü için sinirleniyordur

Benim yazmam bu kadar kusura bakmayin bir tarafta hasta cocugumla ugrasirken bir taraftanda yaziyorum

Yazınızı eleştirmek için söylemedim. Ama insanlar derdinizi sayfalarca anlamaya çalışmışlar, aynı soruları sormuşlar farkındaysanız.

Konu bir sağlık problemiyle ilgili olabilir. Eşinizin sorunu olabileceği gibi sorun sizde de olabilir. Bunu duyunca alınacak bir şey yok. Fikir almak için konu açmışsınız, ben de fikrimi söyledim.
Bazı rahatsızlıklar konuşurken ya da yazarken düzgün cümle kurmaya engel olabiliyor. Konuşurken de böyle olup olmadığınızı merak ettim.

Birkaç yıllık evli olsanız eşinizin yanlış hatırlaması normal olabilir. Ama 12 seneden fazla bir zamanı nasıl yanlış hatırlayabilir, üstüne size "sen ruh hastasısın" tepkisi verebilir?
Bu adam işe gidiyor, insanlarla konuşuyor. Her şeyi doğru hatırlayıp doğru yapıyor, kimseden olumsuz bir tepki almıyor da sadece eski sevgililerini mi yanlış hatırlıyor yani? Başka hiçbir konuda bu sorunu yaşamıyor mu?

Sonuçta birinizden biriniz yanılıyorsunuz.
Ya eşiniz sizi sinirlendirmeye çalışıyor ya da ikinizden birinde bir sağlık problemi var. Bu da ihmale gelmeyecek bir konu.

Bilerek yapmiyordur bence karistiryordur esiniz,hafizasi cok zayiflamis belliki onu kirmadan bir doktora gorunmesi konusunda ikna edebilirsiniz..

Yaşlarınız kaç? Eşinize ben iyice unutkan oldum, gel bir doktora gidelim diyin. Bu işi ancak doktor çözer.

Eski konunuzdan biliyorum sizi..eşinizle mutlu olmak gerçekten zor fakat aileniz çocuklarını bırak gel diyor..bu yüzden en doğrusu kendini çocuklarına adayıp, kocaya aldırmamak.

Belki zamanla babanız bu düşüncesinden vazgeçer diyeceğim ama sanırım babanız maddi olarak üç çocuğun bakımını kaldırmak istemiyor..sizde aile yapınız gereğide çalışamazsınız..

Çocuklarınızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirirseniz ilerde onların desteğiyle bu çıkmazdan kurtulursunuz.

Kocanıza he deyin geçin, hiçbir konuda ters düşmeyin, surat asmayın ama gerekmedikçe konuşmayın..böylelikle ev arkadaşı gibi yaşar gidersiniz..en azından tartışmazsınız..çocuklarla ilgilenmek zaten kafanızı dağıtıyordur ama siz ısrarla eşinizin eskilerine takılıp duruyorsunuz bundan vazgeçin artık.

Girin mutfağa çocuklarla kurabiyeler yapın, suluboya yapın, oyunlar ıynayın..kısacası onlara sarılın..ayrılma seçeneğiniz yoksa hayatınızı bu şekilde güzelleştirin.

Okumayı seviyorsanız kitap, dergi okuyun..tüm hayatınızı kocanızın eski karısı üzerine kurmayın artık bu şekilde istediğiniz huzur size gelmez.

12 yıldır evlisiniz hala eski eşine takıksınız

annenleri bu süreçte hiç yemeğe çağırmadınız

eşiniz eski sevgili ve eşleri ile yaptıklarını size sizinle yapmış gibi anlatıyor

bu arada çocuğunuz hasta onunla ilgilenirken de bu konu aklınıza geldi buraya yazdınız

bana çok sağlıklı gelmedi bu bilgiler, yani cidden siz takıntı yapıyor olabilir misiniz eski eşi eski yaşantıyı belki de adam doğru söylüyordur

siz ben değildim o deyince neden ruh hastasısın desin ki
Bilmiyorum aslında ben herseyi hatırlıyorum bunu eski nisanlanacagi kisiyi yemege davet etmis benle karistririyor yani ben net hatirliyorum benimle ilgili hic birsey hatirlamaz ama baskasiyla olan herseyini hatirlar

Eski konunuzdan biliyorum sizi..eşinizle mutlu olmak gerçekten zor fakat aileniz çocuklarını bırak gel diyor..bu yüzden en doğrusu kendini çocuklarına adayıp, kocaya aldırmamak.

Belki zamanla babanız bu düşüncesinden vazgeçer diyeceğim ama sanırım babanız maddi olarak üç çocuğun bakımını kaldırmak istemiyor..sizde aile yapınız gereğide çalışamazsınız..

Çocuklarınızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirirseniz ilerde onların desteğiyle bu çıkmazdan kurtulursunuz.

Kocanıza he deyin geçin, hiçbir konuda ters düşmeyin, surat asmayın ama gerekmedikçe konuşmayın..böylelikle ev arkadaşı gibi yaşar gidersiniz..en azından tartışmazsınız..çocuklarla ilgilenmek zaten kafanızı dağıtıyordur ama siz ısrarla eşinizin eskilerine takılıp duruyorsunuz bundan vazgeçin artık.

Girin mutfağa çocuklarla kurabiyeler yapın, suluboya yapın, oyunlar ıynayın..kısacası onlara sarılın..ayrılma seçeneğiniz yoksa hayatınızı bu şekilde güzelleştirin.

Okumayı seviyorsanız kitap, dergi okuyun..tüm hayatınızı kocanızın eski karısı üzerine kurmayın artık bu şekilde istediğiniz huzur size gelmez.
Benim aklima gelmesede unutsamda esim patlak verince ister istemez takiyorum baskasini benle karistiriyor sinir oluyorum ayni evde suratini gormeye bile artik tahammulum kalmadi yemin ederim onca fedakarlik onca sey ben hicmisim bunu anliyorum

Benim aklima gelmesede unutsamda esim patlak verince ister istemez takiyorum baskasini benle karistiriyor sinir oluyorum ayni evde suratini gormeye bile artik tahammulum kalmadi yemin ederim onca fedakarlik onca sey ben hicmisim bunu anliyorum

Kimse, kimseye “ah canımmmm benim için ne çok fedakarlık yaptın” demiyor merak etmeyin..
çünkü naparsan yap, günün birinde mutlaka “yapmasaydın” olur.

O zamanlar öyle gerekti, öyle yaptınız artık geriye dönüp keşke yapmasaydım demenin anlamı yok.. siz yukarıda yazdıklarımı yapın ve çocuklarınızla kendi dünyanızda mutlu olun..başka çare yok.
Sürekli geçmişe takıntılı yaşamak size zarar veriyor.

Yani esim eski sevgilileriyle eski esiyle oraya buraya gittigini yerleri yasadiklarini sanki benle yapmis gibi ya biz bunu yaptik sen boyle yaptin diyor
Kisileri karistiriyor
Eski sevgili sayisi fazla demek ki
Eeh 2 tane de es olunca(biri eski biri yeni)
Hatlar karisiyor adamda

Surekli hatirlat
Onu benle yapmadin karistirdin yine..de

Back
X