• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ?

Bilerek yapmıyordur herhalde. Bilerek ise komik çünkü :D Biz bunları yapmadık dediğinizde ne diyor?

eşin hayatında eskiden olan kadınlarla yaşadıklarını sanki seninle yaşamış gibi mi anlatıyor bunu mu demek istiyorsun?

masallah Allah bagislasin. peki bu durum 12 yildir bolemi yoksa soradanmi oldu
Sgolun ya hic anlasamiyoruz ozellikle esimden dolayi ama bu drum hep yoktu tam anlatirdi ama karistirma yoktu bizimle ilgili birsey hatirlamiyor hep baskasiyla yasadigini hatrliyor

susuyor eski konumada acmistim zaten biz anlasamiyoruz ayrilmak istiyorum sevgisini ilgisiz bi adam ben sorunca biz nasil ilk tanistik ne yaptik dyince bana onlarlq yasadigi seyleri kadinlarin yaptigi seyleri a sende boyle yaptin diyor

Bilmiyorum ama bugun bana diyor siz i annenleri yemege cagirmistik sen srekli kolunu cekiyordun bizi hic yemege cagirmadi ayrica ben hic kolumu kazagimla cekmiyordum bunu bana eski esim yapiyordu anlatmisti smdi guya ben yapmisim gibi brde diyor ptladim en son bna sen ruh hastasisin dedi

Eşiniz sizi çıldırtmak için bilinçli yapmıyorsa gerçekten bir sağlık sorunu olabilir.

Ben herhangi bir sağlık dalında uzman değilim, ama sorunun sizde olma ihtimali de var bence.
Belki eşiniz doğru hatırlıyordur, siz yanılıyorsunuzdur. Cümleleriniz çok dağınık ve anlaşılması güç geldi bana.
Tabii ki burada kitap cümlesi gibi cümle kurmanız gerekmiyor ama cümleleriniz karışık, kelimeler yanlış sırada ya da eksik ve ekler yanlış vs.
Sinirle düzgün cümle kuramamış da olabilirsiniz, bilmiyorum ama konuşurken de bu şekildeyse ikiniz de bir nöroloji uzmanına görünün bence.

Sgolun ya hic anlasamiyoruz ozellikle esimden dolayi ama bu drum hep yoktu tam anlatirdi ama karistirma yoktu bizimle ilgili birsey hatirlamiyor hep baskasiyla yasadigini hatrliyor
gercekten tuaf ama mutlaka doktora gorunmesi lazim bide size ruh hastasisin demesi garip kendisi normalmis gibi. valla Allah yardimciniz olsun üzüldum adiniza gercekten

Eşiniz sizi çıldırtmak için bilinçli yapmıyorsa gerçekten bir sağlık sorunu olabilir.

Ben herhangi bir sağlık dalında uzman değilim, ama sorunun sizde olma ihtimali de var bence.
Belki eşiniz doğru hatırlıyordur, siz yanılıyorsunuzdur. Cümleleriniz çok dağınık ve anlaşılması güç geldi bana.
Tabii ki burada kitap cümlesi gibi cümle kurmanız gerekmiyor ama cümleleriniz karışık, kelimeler yanlış sırada ya da eksik ve ekler yanlış vs.
Sinirle düzgün cümle kuramamış da olabilirsiniz, bilmiyorum ama konuşurken de bu şekildeyse ikiniz de bir nöroloji uzmanına görünün bence.
Benim yazmam bu kadar kusura bakmayin bir tarafta hasta cocugumla ugrasirken bir taraftanda yaziyorum

Demek ki unutkan karistiriyor senle yaptigini saniyor esimde bazen der surasi cok guzeldi demi der bende biz senle gitmedik derim oyleyse kimle gittim ben diye dusunur
ahaha o bazen bende de oluyor :-)

Normal değil. Bir kere karıştırdı diyelim. Sürekli oluyorsa bu durum bir doktora görünmesi gerekli bence

Anladığım kadarıyla eski eşi ya da sevgilisiyle yaşadıklarını yeni eşine sevgilisine senle şunu yapmıştık diyor. Yeni iş de böyle bir şey yapmadık kimle yaptıysan çabuk anlat diyor.
Ha bunu niye yapar unutkandır, çok fazla kişiyle birlikte olmuştur kime ne yaptığını karıştırıyordur, çok yalancıdır kime ne yalan söylediğini unutuyordur falan.

Adamin hayatina oyle cok giren cikan olmustur ki neyi kiminle yaptigin karistiriyordur

Back
X