- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi minikyaramaz
Selam arkadaslar
Pazar gunu kvleri sabah kahvaltisina cagirdim. Kv gelirken bir tabaga cokelekte koymus. bu cokelekten kp harici kimse yemedi.
Dun cokelek kotu olmasin diye kvlere tekrar cikardim ki dokulup ziyan olmasin.
Kapiya vurdum kimse acmadi bende kapinin onune koydum ki eve indirirsem yine unuturum ve cope gider dusuncesiyle...
Saat 11 siralarinda kv geldi."Ne o koskoca eve sigdiramadin mi,derdin ne"gibi surati bes karis konusmaya basladi.bende dokulmesini istemedigimi dile getirdim ama soylendi durdu sonrada kapiyi vurup cikti. Disarda gordu ne konustu ne bisey yapti. Esimle konustuk ilk kelimesi bana "yukari cikmadin mi" demek oldu. Ne zaman kv ile sorun olsa aramizda esim arar ve bu soruyu sorar. Bende hayir dedim ve aksam eve geldiginde esimin teline baktim ki bizden cikar cikmaz esimi aramis.... Hey allahim ya....
Allahtan esimde artik ailesinin sadece huzurumuzu bozmak icin ugrastigini bildiginden bana hic birsey demedi. Cunku ilk evlendigimizde esimle bu yuzden cok kavga ederdik....
Anlamiyorum gelinle en kucuk problemi bile ne dusunerek hemen ogluna yetistirir su kv de....
bence çöpe atsan daha iyiydi..Benim kayınvalidem de 1 defa erik getirdi ekşi çıkmış kimse yemiyor bizde çöpe gitmesin dedim getirdi..Eşime söyledim çöpçü sandı galiba annen beni dedim..Benim zoruma gitmişti böyle söylemesi..
Boşuna uğraşma bence ne olur ise olsun anneciklerine söz ettirmezler..Daha dün Kandil ya mübarek gün yüzüme bakmıyor ve hiç birşey olmadı surat 9 karış bende oğlumu çıkardım sevsin diye..Akılsızlık para ile mi değil işte..!!
Sonra eşim geldi kandilleştik ayy kızım yavrum sağol..çüşşş dedim ya 2 dakika önce neydin ne oldun..Sonra da dışarı çıktık balkondan sanki düşmanıymışım gibi bakıyor ben anlamıyorum bu insanları..Eşime söyledim o da bağırdı çağırdı derdiniz ne bitiremediniz dedi..1 defa fark ettim demeni bekliyorum dedim ne olacak dersem dedi ben fark ettiğini bileceğim dedim..Bitmeyen derdi oğlu benim ile evli işte ara ara hatırlayıp cinleniyor..
Bne çok uğraştım derdimi anlatmaya ablalarımdan başka da anlayan olmadı eşim biliyor anlıyor aslında ama annesi kabul edip de söylemiyor..