• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokelek ve kaynanam

artık olan olmuş..burda sadece sen hatalı değilsin..kayınvalidende olanı biteni eşine anlatmakla hatalı..ki onun hatası daha büyük..

bunuda açıkca kayınvalidene söyle..ben yanlış anlaşıldığım için üzüldüm ..kapıya koymakta hiçbir art niyetim yoktu..yanlış anlayacağınızı düşünemedim..kusura bakma dersin..ama bunu hemen eşime telefon açıp anlatmanıda sana hiç yakıştıramadım ..allaha şükürki anlayışlı ve beni çok seven bir eşim varda hak veriyor bana..başka bir erkek olsa yanlış anlayıp karısıyla arasını bile bozabilirdi sırf bu yüzden..o yüzden hiç hoş bir durum değil dersin..

böylece hem üstü kapalı özürdilemiş olursun..hem kendini savunmuş olursun..hem kırmadan kayınvalidenin hatasını söylemiş olursun..hem kocanın sana hak verdiğini ve herzaman sana karşı anlayışlı olduğunuda belirtmiş olursun..

yani bir taşta 5 kuş vurmuş olursun şeker :))

bence fırsatları değerlendir..ve bu durumu kendi lehine çek..

Allah razi olsun.
Kv ye anlatmaya calistim ama o sadece anlamak istedigini anlayanlardan.

Esimi arama konusunda cok guzel bir fikir sunmussun bunu yapacagim.

Sizin gibi yikici degilde yapici yorum yapan arkadaslarda olmasa....

Diger konularimda da belirttigim gibi yapici ve gormedigimiz hatalarimizi bize gostererek dogruyu gormemizi ve hatamizi anlamamizi saglayan arkadaslardan Rabbim binlerce kez razi olsun....

Allah razi olsun.
Kv ye anlatmaya calistim ama o sadece anlamak istedigini anlayanlardan.

Esimi arama konusunda cok guzel bir fikir sunmussun bunu yapacagim.

Sizin gibi yikici degilde yapici yorum yapan arkadaslarda olmasa....

Diger konularimda da belirttigim gibi yapici ve gormedigimiz hatalarimizi bize gostererek dogruyu gormemizi ve hatamizi anlamamizi saglayan arkadaslardan Rabbim binlerce kez razi olsun....

ne demek canım benim..kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum..faydalı olduysam ne mutlu..allah sendende razı olsun..

kaynanan nasıl bir kadın bilmem ama bu konuda gönlünü alsan iyi olur
en azından aranızda samimi bir adım atılmış olur.
çünkü bu hareketi banada yapsanız yanlış anlardım.
evde dursun nolucak 1 günde çökelek bozulmaz ki canım.

Son düzenleme:
kusura bakmayin
kadin yine iyiymis
ben olsam suratinazda paralardim
ne o öyle
afedersiniz ama köpegin önüne kemik koyar gibi
ne bicim bir davranis bu

her insan hata yapabilir..nedemek suratında paralardım..ayrıca konu sahibi arkadaş ilk kez böyle bir davranışta bulunmuş..bence kayınvalidenin bir büyük olarak karşısına alıp bunun hata olduğunu birdaha yapmaması gerektiğini söylemesi bence daha yerinde olurdu..

kayınvalide de pek olgun bir kadın değilmişki hemen oğluna yetiştirmiş olan biteni..

büyük büyüklüğünü bilmezse, küçüğün vay haline...

iki tarafta ayni sekilde hatali diye dusunuyorum...

senin kapinin onune koyman gercekten hos olmamis…yani nasil desem…bizimde misafirimiz geldiginde kahvaltiya tabaga birsey koyup getirirler ve kesinlikle geri verilmez tekrardan (kotu olacagini bilsek bile)…tabaginin icine baska bir zamanda birsey koyulur ve verilir…

ama hadi sen oyle yapmissin, kayinvaliden buyuk olarak keske alttan alsaymis…bu sekilde dahada olaylar buyuyor gereksiz sekilde…ayni sey gibi dusun…

mesela ayse gelip sana fatmanin senin hakkinda konustugunu soyluyor…sende gidip fatmaya hesap soruyorsun…yok dedin mi demedin mi vs vs

halbuki birsey demesen konu kapanip gider…zaten ayse iyi biri olsa fatmanin senin hakkinda konustugunu soylemez. Laf tasimaz yani…

sen ayip etmissin ama kv dede az degilmis… :50:

Keşke geri götürüne kadar çöpe atsaydınız, yada peynirle karıştırıp börek yapsaydınız.

Bana yapılsa aynı davranış bende sinirlenirim.

Ama hemen oğlunu arayıp şikayet etmesi de pek hoş olmamış.

ama hatalı sizsiniz... ne demek kapının önüne koydum gittimm.
-1. si nimet öyle kapı önlerine konup gidilmez.içine böcek girer, kedi işer.......
-2. si kalp kırmaya çok meyilli bir hareket. bi tabak çökelek, dökülsün yani neolacak. insanların kalbinin kırılmasından daha mı kıymetli?

Son düzenleme:
aman hep gelinler hatali aman bir firsat bulmasinlar aninda gambazlarlar ogulcuklarina benim gorumcenin tekine arkadasi bizde ordaydik adagi varmis hayvanin bacak kismini Verdi kemikli gorumcem resmen burun kivirdi ve kesinlikle biliyor bizim kemikli et yemedigimizi kayinvalideye birsey dedi hemen bana Verdi al bunu yersiniz kv biliyor kemikli et yemedigimizi esiminde benimde ama sirf kzi burun kivirdi eee need olsa Adak cope giderse kizi vebal odemesin biz atarsak bize gunah yazilsin ana kiz planlari bu iclerini biliyorum artik benimgibi gelin bulmuslar hic sesimi cikarmadim sonucda Adak icimede sinmedi birsey desem almasam cope gidecek aklima yasli bi amca var fakir sak diye o geldi aklima aldim eve gecerken verdim adamcigaz dua etti bari sevaba girdim kizdigim konu ise boyle yapmalari terbiyesizlikden baska birsey degil ayni hareketi ben yapsaydim kdvli anlatirlardi ogulcuklarina bosver canim ya salla gitsin zaten konu kapi onune koyman degil elinlede verseydin ayni sey olurdu maksat gelinin acigini yakalamak

aman hep gelinler hatali aman bir firsat bulmasinlar aninda gambazlarlar ogulcuklarina benim gorumcenin tekine arkadasi bizde ordaydik adagi varmis hayvanin bacak kismini Verdi kemikli gorumcem resmen burun kivirdi ve kesinlikle biliyor bizim kemikli et yemedigimizi kayinvalideye birsey dedi hemen bana Verdi al bunu yersiniz kv biliyor kemikli et yemedigimizi esiminde benimde ama sirf kzi burun kivirdi eee need olsa Adak cope giderse kizi vebal odemesin biz atarsak bize gunah yazilsin ana kiz planlari bu iclerini biliyorum artik benimgibi gelin bulmuslar hic sesimi cikarmadim sonucda Adak icimede sinmedi birsey desem almasam cope gidecek aklima yasli bi amca var fakir sak diye o geldi aklima aldim eve gecerken verdim adamcigaz dua etti bari sevaba girdim kizdigim konu ise boyle yapmalari terbiyesizlikden baska birsey degil ayni hareketi ben yapsaydim kdvli anlatirlardi ogulcuklarina bosver canim ya salla gitsin zaten konu kapi onune koyman degil elinlede verseydin ayni sey olurdu maksat gelinin acigini yakalamak

kiz bacim Allah askina bi virgul, bi nokta, bi satir filan yap...ilk bi kac cumleni okudum gerisi Allaha emanet :1:

Son düzenleme:
basta hatayı siz yapmıssınız. her ne olursa olsun yaptıgınız hareket hiç hoş bisey değil.
buna herkes tepki gösterir.tepki göstermese bile kırılır içten içe.
ama kv yaptıgıda yanlıs.eşinizi arayıp ispiyonlamadan önce gelip sizinle konusması gerekirdi.
ama malesef böyle düşünceli kv pek yok.

Sizde Buzdolabi yok mu ? Keske dolaba koysaydin,
Evde Yoklarmis kapinin onune koymak dogru olmamis,
ben olsam bende yanlis anlardim heralde...

Önce bende sizi haksız bulmuştum fakat kendileride o şekilde sizin kapınıza bırakıyorlarsa neden şimdi patırtı çıkarıyolar anlamadım.

Demekki kendileri art niyetle koyuyorlarmış ben olsam böyle düşünürdüm.

Ayrıca diyebilirdiniz; anne sizde kapıma gerektiğinde bırakıyosunuz ben bişey diyormuyum diye..

Ne cokelekmis ola biride benim kapima koysa keske.canim cekti

Bu arada kapiya koymaniz pek dogru degil

Yahu evli barklı kocaman kadınsın ,

çocuk değilsin ki ,hareketkerin nereye gider sonucu ne olur önceden tahlil edebilirsin ,

Sende biraz empati eksikliği var belli ,kayınvaliden eşin iyi sabrediyor ...

Hem kel hem hodulsun ,sorunu yaratan sensin ,derdim var diyip yazanda sensin

Bence kayınvaliden yazsın ,gelinim götürdüğüm çökeleği bile eve sığdıramıyor bize ne yapıcaz allah eline düşürmesin diye :))

Yahu evli barklı kocaman kadınsın ,

çocuk değilsin ki ,hareketkerin nereye gider sonucu ne olur önceden tahlil edebilirsin ,

Sende biraz empati eksikliği var belli ,kayınvaliden eşin iyi sabrediyor ...

Hem kel hem hodulsun ,sorunu yaratan sensin ,derdim var diyip yazanda sensin

Bence kayınvaliden yazsın ,gelinim götürdüğüm çökeleği bile eve sığdıramıyor bize ne yapıcaz allah eline düşürmesin diye :))

Insanin inanasi gelmiyor ama o ailede gelenekmis böyle kapiya koymak. Kayinvalide bildigin gelip marulu aliyor eltisinin dolabindan ve artani getirip kapiya birakiyor. Ayni sekilde konu sahibinden süt aliyor ve kalani getirip kapiya koyuyor. Bir yasima daha girdim:1:

şahsen ben olsam alır ufka maydonoz sigara böreğ yapar verirdim yemeleri için. belki öyle olunca bi kısmı benim evimdede yenirdi. bak ne iyi gelinim demekki benim kv beni hiiç haketmiyo :))

varsayalım çökeleği kızı getirip kapıya koydu yine aynı tepkiyi yaparmıydı kayınvalide... şimdi evli bir kızım ve evlilik çağında bir oğlum var ve düşündüğümde kızım kapıma bıraksa normal karşılayacağım gibi, gelinim olsa ve bunu yapsa bunca yıllık gelinim derim, niyetini bilirim ve bunu olaya çevirmem diye düşünüyorum...zaten gelin adayıma bakınca da olaya çevirttirmez, çevirttirmesinde,.. büyükler hoşgörülü, anlayışlı olmalılar, kayınvalide olmak geline veryansın etme hakkını vermez.

kayınvalide olunca da böyle düşünüp böyle uygulamayı nasip kılsın yaradan, zira nerede bir gelin görsem kayınvalide mağduru...:19:

Back
X