çokk acilll yardımmm çok kotuyummm

burcin_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
8
0
36
Eskişehir
ben adetimin 14. günü doktora gittim hiç yumurta oluşmamış dedi 21.gün progesteron degerine baklaım dedi sonuç 0.1 çıktı adetim 2 gun gecikti o testden sonra hamile kalmış olabilirmiyim lütfenn yardımm edinnn

canım malesef hayır hamile olamazsın
aklından çıktığı an hamile kalırsın
kötü olma demek daha varmış
hayırlısını dile

yumurtlama olmadığı için adetin gecikmiş olmalı
hamile olma ihtimalin yok maalesef
hayırlı zamanda olsun inşallah

yaa bende yumurtlama sorunu varrr klomende kullanıyorum ama olmuyorr işteee çok moralim bozuluyorrr 4aydır klomen iştimm sürekli progesteron 0,1 ne yapacammm yaa

canım klomen tedavisinde olumlu sonuç alamadıysan başka bir doktora git yada doktorun göbekten iğnelere başlasın ben geçen ay 0.75 progestoranla bile kalamadım seninki çok düşük bence araştır iyi bi doktora daha görün

Son düzenleme:
burçin ben 20 yaşındayım pko hastasıyım 18 aylık evliyim adetlerim çok düzensiz 8 ayda bir oluyorum adet ilaçlarla adet olmayı sağlıyorum bende bu ay klomen kullandım adetimin 5. günü günde 2 tane olmak üzere 11. günü gittiğimde 16 mm yumoşum vardı ve 13. gün gittiğimde 19 mm olmuştu yarına 20 mm olur dedi doktorum ve 14. gün çatlatma iğnemi oldum dün çatlatma iğnesinden 14 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı bu aydan umutluydum ben olmadı bende şimdi acaba klomenle devammı etsem yoksa aşılamayamı geçsem diye düşünüyorum bu ilk ayımdı tedavi olduğum

bende 2yılllık evliyim 10 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyororuz yumurtam hiç bi ay oluşmuyor sürekli 0.1 çıkıyor klomenden hiç bir fayda göremedim walla doktorunla bi görüşş ne derse ona göre hareket ett bende 4ay klomen içtim sonuç 0 doktorum aşılamaya geçelim artık dedi ama bende hemen geçmek istemiyorumm

bende 2yılllık evliyim 10 aydır korunmuyoruz ve bebek istiyororuz yumurtam hiç bi ay oluşmuyor sürekli 0.1 çıkıyor klomenden hiç bir fayda göremedim walla doktorunla bi görüşş ne derse ona göre hareket ett bende 4ay klomen içtim sonuç 0 doktorum aşılamaya geçelim artık dedi ama bende hemen geçmek istemiyorumm

canııım yumurtan hiç oluşmuyorsa bence daha klomenle deneme direk aşılamaya geç zaten 4 ay denemişsin geenede tabi seçim senin

Back
X