cokk bunaldım artık ne yapacagımı bilmiyorum

wsed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
29
0
36
Van
benim o kadar cok sıkıntım var ki huzurlu geçen bir yılım bu yaşıma kadar olmadı 24 yaşındayım 9 yılllık bir ilşkim var su an nişanı yaptık ben nalet saçma sapan bir işte çalışıyorum sözde muhasebe ama ne yaptıgım belli degil aldıgım 800 tl maas ailem desen darmadagınık benim hayatımda ki sıkıntılarr cok geçmişten beri varr doru dürüst baba görmedim evlendi kafasına göre sonra üç yıl lise için yanına götürdü üvey annemle en berbat yıllarımı geçirdim oruç tutup bir gün boyunca yemeden yattıgım günler geçirdim üniversite yıllarımda para da kesildi kendim çalisip kendim okudum ne zorluk atlattım okuldan mezun olup nişanlımın evine yerleşmek zorunda kaldım nişanlım desen duruu kötü para yok ul yok çalısıyor ama kyk kredisi su bu aldıgı maas belli benim desen aynı durum bendede var nişanlımın ailesi kendi çaplarında kızlarından başka bir şey düşünmezler ben artık yoruldum bıktım usandım ne evde ne işde huzuru bulamadım o adar yıllarca hevesini kurdugum nişanım bilee berbat geçtii ne bilim çıkıp gitsem diyorum herşeyi arkamda bırakıp ama nişanlıma bakınca onun hiç bunu haketmedigini biliyorum ya evleneince durumumuz daha cıkmaz hal alır diye de korkuyorum bir akıl verin:2::2:

Herşeyi arkanızda bırakıp nereye gideceksiniz ki?
Daha mı iyi olacak herşey.
Nişanlınızın kredisi ne kadar daha kesilecek?
Siz başka bir iş bakmıyor musunuz?
Gerçekten önünü görememek kadar kötüsü yok.

yaşın genç daha acele etme evlilik için...
birlikte herşeyi hallettikten sonra güzel bi düğün yaparsınız hem içinde kalmamış olur...
her sıkıntının bi sonu var..
ödenmeyecek,bitmeyecek hiçbir borç yok...
biraz daha sabır lazım demekki...
inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun...
allah yardım etsin..

kızlar cok sagolun gerçekten tam tarif ettigin gibi önümü göremiyorum birlikte halledriz diyorum sonra nasıl hangi parayla 1200 o alıyor 800 ben 430 kredilerimiz 2015 de bitiyor her ay iki yüz ondan iki yüz benden kesiliyor çehiz şu bu bir tane havlum bile yokk annem le kaç gündür konusmuyorum bile moralim bozuluyorr dul kadın gibi bunca yıldır çıkıyorum ama ilişkimde hiç bir zamn ileriye taşımadım iş yerinde bana kötü gözle bakan mı dersin ne arrasan var nişanlımın ailesiyle kaldıgım için :2: bilmiyorum yaaa beni hayatım cok karışık acıklacanak iyi karşılacak bir yeri yok ben ne kadar sınırlarım çizgilerim var desem de kimse ne bana inanıyor ne de düzügn düşünüyorr bu da ayrı bir dert

cok tesekkür edrim canım amin hepimiz feraha kavusalım insallah

Tecrüben var nasılsa daha iyi bir iş aramaya bak. Hem yeni ortam yeni iş sana da iyi gelecektir

Şu an hem ekonomik hem de psikolojik olarak hazır değilsin evliliğe. Zaten bir ilişkin var uzun yıllardır süre gelen ve birlikte de yaşıyorsunuz sanırım. Evlenmek hayatında ne değiştirecek bu durumda? İlk önce şartları düzeltmek için ne yapman lazım ona karar ver. Bir yardım al ve rahatla. En azından bir işin var az maaşlı da olsa. Daha iyisini bulana kadar sabret ama ara sonuna kadar mücadele et. Sadece çevrende bu kadar yapabileceğin şey varken çaresizlik yaratma.

kızlar cok tesekkür ederim ilginiz için insallah düzelir aslında cok mücadelici bir insanım ama işte insanlık hali boguldum bir an önümü göremedigim için karamsarım sürekli o kadar zor nişanlımla aynı evdeyiz evliligi yaşamadan saçma sapan ev arakadası gibi yaşıyoruz çevre falan ne düşünür diye her gün o eve girip çıkarken ayrı utanıyorum bir misafir gelse ne bilim hakkımda kim bilir ne diyorlardır diyorum iş yerindee tuhaf tuhaf bakarlar kızlıgı kalmışmıdır ki bunun diye saçma sapan konusuyorlar oysa bilmiorlarr ne kadar karışık aile yapım var

Bukadar zorluklarla buzamana kadar basettigine Göre güclü bir kisiligin var.
Bununda üstesinden gelirsin

Bukadar zorluklarla buzamana kadar basettigine Göre güclü bir kisiligin var.
Bununda üstesinden gelirsin

insan utanır yaa ben babamdan bahsedemiyorum adam ikici eşini de ablasıyla aldattı hatta onun la yaşıyor su andada anormallige bakar mıısn nişanlıma karsi hep boynum bükük öyle işte nasıl düzelir hayatım diye düşünüyorum güçlümüyüm yüzsüz müyüm bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…