benim o kadar cok sıkıntım var ki huzurlu geçen bir yılım bu yaşıma kadar olmadı 24 yaşındayım 9 yılllık bir ilşkim var su an nişanı yaptık ben nalet saçma sapan bir işte çalışıyorum sözde muhasebe ama ne yaptıgım belli degil aldıgım 800 tl maas ailem desen darmadagınık benim hayatımda ki sıkıntılarr cok geçmişten beri varr doru dürüst baba görmedim evlendi kafasına göre sonra üç yıl lise için yanına götürdü üvey annemle en berbat yıllarımı geçirdim oruç tutup bir gün boyunca yemeden yattıgım günler geçirdim üniversite yıllarımda para da kesildi kendim çalisip kendim okudum ne zorluk atlattım okuldan mezun olup nişanlımın evine yerleşmek zorunda kaldım nişanlım desen duruu kötü para yok ul yok çalısıyor ama kyk kredisi su bu aldıgı maas belli benim desen aynı durum bendede var nişanlımın ailesi kendi çaplarında kızlarından başka bir şey düşünmezler ben artık yoruldum bıktım usandım ne evde ne işde huzuru bulamadım o adar yıllarca hevesini kurdugum nişanım bilee berbat geçtii ne bilim çıkıp gitsem diyorum herşeyi arkamda bırakıp ama nişanlıma bakınca onun hiç bunu haketmedigini biliyorum ya evleneince durumumuz daha cıkmaz hal alır diye de korkuyorum bir akıl verin:2::2: