S sultancan Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 71 2 98 Amasya 11 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #1 Ankilizan spongilit teshusi koyuldu kendimi cok koti hissediyorum surekli agliyorum.bu hast.ugrasanlar biraz yardim edin ..lutfen
Ankilizan spongilit teshusi koyuldu kendimi cok koti hissediyorum surekli agliyorum.bu hast.ugrasanlar biraz yardim edin ..lutfen
Kubosam Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2016 241 156 103 11 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #2 Çok geçmiş olsun Fakat konunuzun aslındaa burayla alakası yok belki konunuz taşınırsa daha yardımcı olurlar diye düşünüyorum..
Çok geçmiş olsun Fakat konunuzun aslındaa burayla alakası yok belki konunuz taşınırsa daha yardımcı olurlar diye düşünüyorum..
Astoria for whom the bell tolls... time marches on. Kayıtlı Üye 15 Kasım 2016 17.146 52.862 598 33 11 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sultancan #3 Ankilizan spongilit bildiğim kadarıyla bir ruh sağlığı bozukluğu değil, ki Google'dan da baktım romatizmayla alakalı bir bozuklukmuş :) Mune hanım, arkadaşın konusunu taşıyabilir misiniz :) Umarım yanlış kişiye söylememişimdir.
Ankilizan spongilit bildiğim kadarıyla bir ruh sağlığı bozukluğu değil, ki Google'dan da baktım romatizmayla alakalı bir bozuklukmuş :) Mune hanım, arkadaşın konusunu taşıyabilir misiniz :) Umarım yanlış kişiye söylememişimdir.