çokk ktüyümm acilll yardımmmmmmmm....

aychha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
38
0
36
İzmir
arkadaşlar 6 aylık hamıleyım we 3 gundur oturamıorum 3 tane basur warr.gecelerı sabaha kadar oturuorum agrıdan sancıan bana nlur yardım edın bfıkrı olan warsa.nasıl gecer bu krem kullanıorum ama nedense 3 gundr hıc bı kuculme yok.:26:

canım geçmiş olsun 2012 Nisan Annelerinde bugün bir arkadaş için şu tavsiyeyi verdiler işe yarar mı sağlıklı mı hiç fikrim yok sadece durumunu okuyunca paylaşayım dedim:

Canim bilimsel bir aciklamasi yok ama deneyen bizzat annem olup bu fikri veren kiside doktorun hanimidir. Annemin cok büyük sorunu vardi hemoriedle her tuvalete gittiginde kan bosaliyordu ve yavas yavas kan kaybediyordu biraz komik ve kulaga hos gelmiyor olsa bile denemende sakinca yok. Anneme doktorun hanimi demiski koyunun öd'ü varya onu hemoried olan kismina sür bir dahada böyle bir sorunla karsilasmazsin diye annem tabi o an herseyi denemeye hazir yeterki agrisi dinsin diye denedi suan 5-6 yildir hic bir sorunu yok hi bi kez bile sikayeti olmadi biraz igrenc gibi geliyor ama yinedede denemekte fayda var

canım aynı sorun bendede vardı benimki son aylarda olmuştu. tek yapabileceğin şey kabız olmamaya çalış çünkü kabızken daha çok artıyor. baharatlı ve bilhassa acı şeyler yeme. doğumdan sonra geçiyor ama zor bir hastalık. çok çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Benim anneannemdede var aynı sorun.O öyle ağrısının olduğu durumlarda simit şeklinde ortası delikli bir minderi var ona oturuyor daha rahat oluyor yani koltukta falan otururken acısı az oluyor en azından.Birde basur için krem verdi dr onu kullanıyor.Basurda ağrısı çok olanlar için hafif uyuşturan ve ağrıyı azaltan kremler var diye biliyorum bunlarıda araştır istersen.Geçmiş olsun.Ama hamile olduğun için dr.una danışmadan hiçbir ilacı kullanma.Allah hayırlısıyla evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin analı babalı büyütsün.....Tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…