Bebeqim 1 yasına girecek. Suan calısmıorm ama dewmlı calısan biriydim. Görücü usulü evlendm. Ve esim bendn 10 yas buqk sanırm bu yzdn hep bi anlaşmazlıqmz war
Hem ilgisiz hem sevgisiz ben annesiyle yasıordm. 10 aydırda kaynım bizde bosandıqı için tamamen ewliliqmdeki istek bittiMutsuzluğumuzun sebebi nedir? Eşiniz ilgisiz mi? Kötü mü davranıyor?
Kötüymüş. Çocuğunuzda çok küçük. Aynı evde olduğu için kayınvalide bakmaz mı çocuğa. Daha öncede zaten çalışıyor muşsunuz. Ayrı eve çıkma gibi bir durum söz konusu mu?Hem ilgisiz hem sevgisiz ben annesiyle yasıordm. 10 aydırda kaynım bizde bosandıqı için tamamen ewliliqmdeki istek bitti
Belki düzelir umuduydu benmkisidurum üzücü. ama eski konulara bakıyorum. evlililiğin ilk günü başlamış sorunlar. aldatılmışsınız. kaç kere baba evine dönüp geri barışmışsınız. e bu sorunlar varken üstüne çocuk yapmışsınız. yani tamam hayat size gülmemiş de siz de doğru bi adım atmamakta ısrar etmişsiniz.
buda eski konunuzda. cevabı siz vermişsiniz aslında.Oğlum daha 10 aylık. Madem öyle neden yaptnz die sorarsanız inanın olması imkansızdı. Cünkü tüpbebek bile denedik tutmadıydı. Simdi oğlum benim sansım. Onu parçalanms ailede büyütmek istemiyorum ama burdada büyütmek istemiyorum
Cok yalnızm cok caresiz ve sevgisiz bi ortamdayım
Esim anneci o yzdn bırakmıyor annesini. Ağustosn 4 oğlumn doğum günü daha snrasnda konusup evliliğmi bitirmeyi düşünüyorum
Esim anneci o yzdn bırakmıyor annesini. Ağustosn 4 oğlumn doğum günü daha snrasnda konusup evliliğmi bitirmeyi düşünüyorum
Belki düzelir umuduydu benmkisi
Eşimle konsmak o kadr zorki hep ben hatalı hep ben nankör oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?