Cokk yalnızm

hazal3423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
136
55
48
32
Bu kacıncı yalnızlıqmla ilgili actığım konu bilmiyorum. O kadar yalnızım ki. Bi telefon acıpta derdimi sıkıntımı içimi dökebileceğim kimsem yok. Yalnızkığımdan ölmek üzereyim. Sahip cıkılmaya sevilmeye o kadar cok ihtiyacım var ki. Evliyim cocuqum war ama mutsuz bi evlilik hiç sevilmedim. Ne nisanlılık döneminde nede ewlendikten sonra. Ben napıcam nasıl basa cıkıcam içimdeki yalnızlığımla bilmiyorum. Derdimi sıkıntımı içime atmaktan o kadar yoruldum ki. Eşimin beni anlamamasından içime kapandıqımı görmemesinden. Annem olsaydı belki böyle olmazdı. Annemi cok özledim.

Asıl sorun nedir. Yapayalnız kalmanıza sebep olan şeyler ne?

annesi olmayanların hep içindeki yalnızlık hissi birde bu
bende onlardan biriyim

evladınıza sarılın ve bir derdiniz olduğunda burda anlatın

Çalışmıyorsunuz sanırım. Eşinizle görücü usulü mu evlendiniz? Çocuk kaç yaşında?
Bir şey yapmadığınız sürece, gelecek senin de bu seneden farklı olmaz..
Çalışabilirsiniz, bu hayatınızda bir çok güzelliğe vesile olur belkide.. Bide asla ikinci çocuğu yapmayın.. Mutsuz bir anne çocuğunu mutlu edemez

8 senelik evliyim ama birgün olsun mutlu olmadım. Senelerce cock için uqrastım. Rabbim nasip etti bi oğlum wae ama içimdeki yalnızlığım bitmiyor. Sevilmemek cok zor bi durum

Çok üzüldüm.
Çocuğunuzu da mutsuzluğunuza ortak etmişsiniz.
Bari onunla hayatın tadını çıkarın.
Parka gidin,denize gidin,beraber oyun oynayın.

Bebeqim 1 yasına girecek. Suan calısmıorm ama dewmlı calısan biriydim. Görücü usulü evlendm. Ve esim bendn 10 yas buqk sanırm bu yzdn hep bi anlaşmazlıqmz war

Bebeqim 1 yasına girecek. Suan calısmıorm ama dewmlı calısan biriydim. Görücü usulü evlendm. Ve esim bendn 10 yas buqk sanırm bu yzdn hep bi anlaşmazlıqmz war

Mutsuzluğumuzun sebebi nedir? Eşiniz ilgisiz mi? Kötü mü davranıyor?

Hem ilgisiz hem sevgisiz ben annesiyle yasıordm. 10 aydırda kaynım bizde bosandıqı için tamamen ewliliqmdeki istek bitti
Kötüymüş. Çocuğunuzda çok küçük. Aynı evde olduğu için kayınvalide bakmaz mı çocuğa. Daha öncede zaten çalışıyor muşsunuz. Ayrı eve çıkma gibi bir durum söz konusu mu?

durum üzücü. ama eski konulara bakıyorum. evlililiğin ilk günü başlamış sorunlar. aldatılmışsınız. kaç kere baba evine dönüp geri barışmışsınız. e bu sorunlar varken üstüne çocuk yapmışsınız. yani tamam hayat size gülmemiş de siz de doğru bi adım atmamakta ısrar etmişsiniz.

Esim anneci o yzdn bırakmıyor annesini. Ağustosn 4 oğlumn doğum günü daha snrasnda konusup evliliğmi bitirmeyi düşünüyorum

Belki düzelir umuduydu benmkisi

buda eski konunuzda. cevabı siz vermişsiniz aslında.

Esim anneci o yzdn bırakmıyor annesini. Ağustosn 4 oğlumn doğum günü daha snrasnda konusup evliliğmi bitirmeyi düşünüyorum

Sizin boşanacağınızı zannetmiyorum. Boşuna boşancam falan demeyin. O yüzden durumu kabullenin. İkinci çocuğu yapmayın. Ve bir işe girip çalışın.. Çalışınca da kimsenin sizi sömürmesine izin vermeyin.. Allah yardımcınız olsun..

Mutlulugunuzdan anneniz, babaniz, cocugunuz, esiniz degil siz sorumlusunuz. Birilerinin sizi mutlu etmesini beklemektense siz mutlu olmak icin birseyler yapmalisiniz. Esinizle mutlu degilken, kendinizi yalniz hissederken neden bir de cocuk yaptiniz ki? Esiyle mutlu olmayan kadinlar cocuk sahibi olup, tum duygusal bosluklarini ogullari ile gideriyorlar. Sonra o "anneci" denen adamlar ortaya cikiyor. Oglan evlenince de hayatinda duygusal bosluk olusan anneler ne yapacaklarini sasiriyorlar.

Allah yardım etsin. Ama çocuk var ortada ya eşinle ısrarla konuşmayı dene birlikte birşeyler yapmaya çalışın. aile olduğunuzu farkettirin. durum zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…