Saç Rengi ve Saç Boyama çokkk acil yardım edermisiniz lanet bir renk:S

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar saçımı birlaç kez kumrala boyadım ve dipleri yani hafif uçlara benzetmek için berbat bir truuncu oldu hele ışıkta öyle parlıorki neftet ediyorum yani saçımın doğal rengi gibi olsun istiyorum o kızıllık nası gider yani normal rengim koyu kumral gibi bişi. 7.1 ile yapsam olur mu :S

7.1 kullandım 20 lik oksidanla ama hala kızılmsı ve o renk gitmedi doğal saç rengim için napmam lazım doğal rengim koyu kumral bişeydi arkadaşlar yardımcı olurmusunuız 6.1 kullanan varmı aranızda varsa bişe yazsın

kızıllığı küllü renktedi boyalar gideriyo anca

numara olarak hatırlamıyorum ama ben küllü sarıya boyardım hep,sizde küllü kumralı deneyebilirsiniz sanırım size en uygun o olur

kızıllığı küllü renktedi boyalar gideriyo anca

numara olarak hatırlamıyorum ama ben küllü sarıya boyardım hep,sizde küllü kumralı deneyebilirsiniz sanırım size en uygun o olur

canım yaptım ama kapanmadı hala aynı :S yani daha koyu alsam diyorum bu yüzden :S

bana 6.1 kapatır gibi geldi.ama kullanmadım...turunculuğu kullü tonlar alır

6.1 neva color aldım boyadım bekliyorum inşallahhh kendi rengime döner :S

sonuç hala hafif kızıllık var anlamadım küllüler saça tutmuyor mu yoksa boya mı berbat :S koyu kumral yada kouyu küllü kumralda ne marka kullanmalıyım anlamadım:S

Back
X