Çokkk acilll cevap

Medine53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
6
1
1
37
27 haftalık hamileyim.. Bebeğim erkek.. 1300 gr ağırlığında.. 29 haftalık olması gereken kiloda.. Bugünkü kontrolümüzde doktorumuz karın bölgesinin olması gerekenden büyük dedi.. Şeker hastası olma olasılığı varmış.. Bunun için şeker yüklemesi yspılmalı dedi... Benimle aynı sorunu yaşayan varmı aramızda.. Çok kararsız kaldı.. Şeker yüklemesini iyi değil diyende var.. Bilgisi olsn bilgi verebilirmi bana.. Lütfen...

Doktorun diyorsa yaptir kesinlikle benim de bebis 16 haftalik ama kar ni 18 haftalik bana da seker icin cihaz aldirdi takip edicez ayrica diyette verdi

Cnm genelde şekeri olanların bebekleri iri bebek olur ve suyu fazla olur şeker testi yaptir tabii millete kulak asma

Merhaba benim oglum da 2 hafta önden gidiyor ve 3 hafta falan once sıvısı fazlaydı. Bizim ailede şeker genetik olduğu için yükleme yaptırdım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Ara ara aclik ve tokluk sekerime de baktiriyorum, şimdilik şekerim de bebegin suyu da normal. Panik yapmayın eğer siz ve eşiniz yapiliysaniz bebeginiz de size çekmiş olabilir. Ilk zamanlar ben de cok korkmuştum ama eğer bebegin bi sağlık sorunu olsaydı doktor fark ederdi, içiniz rahat değilse başka doktora görünmekte fayda var, ben öyle yapmıştım. Dua edin bol bol, Rabbim insallah sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip eyler.

doktoruna güveniyorsan sözünden çıkma derim canm

Ben yaptırmadım şeker yüklenmesini. Tavsiye de etmeyen var.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..bugün yaptıroyorum... İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.. Çok araştırdım.. Doktor yskınlarıma sordum hepside yaptır tv de abartıldığı gibi zararı yok dediler... Üst üste yediğimiz 3-4 dilim baklava misali.. Bakslım rabbim en hayırlısını nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…