- 3 Ocak 2015
- 69
- 26
- 38
- 31
Bende hep ayni seyi dusunurumYağ,soğan,salca uclusunun icine istersen ayakkabı koy yinede yemek oluyor yani. Örnek verseniz biraz. Ne yapıyorsunuzda olmuyor mesela bir şeyi mi eksik yada fazla geliyor ?
youtubeden filan yapsam basarili olabilirmiyim kimseyi yemege cagiramiyorum geldim 38 yasina kazik kadar oldum tik yok
Esinizin boşarım lafi inanilmaz çirkin. Madem ikinizde çalışıyorsunuz yemeği hep o yapsın. Ahhh şu küçük prenslercok uzgunum ama gercekten sofra sanati ve yemek konusunda cok beceriksizim.gelinlerimiz filan lezzetli yemek yaparlar kucuk kardesimin hanimi mantarli tavuk yapmis cok lezzetliydi kiz benden kac yas kucuk resmen ozendim ona valla helal olsun.bana annem hicbirsey yaptirmazdi zaten evde oyle hersey olmazdi maddi durum kotuydu.benim annemde hic yemek cesidi bilmez lezzetlide yapamaz esim hergun yemek yuzunden kavga cikartiyor her gun huzursuzluk resmen o varken gece calisiyor eve gitmek istemiyorum.adam her gun bosarim diye tehdit ediyor boyle gitmez diyor.kimisinin karisi cesit cesit lezzetli yapar yemez benim gibi beceriksizin kocasida yemek diye öluyor.calisiyorum zor geliyor yemek yapmak.guzel olmadigi icin severekte yapmiyorum isteksiz mecburiyetten oda biseye benzemiyor.isteyerekte yapsam olmuyorki.esim benden lezzetli yemek yapar.bazi bayanlar yemek yapamax ama pasta borek yapar lezzetli oda yok bende hazir yufkadan borek yaparim oda biseye benzemez.valla cildirmalik durum.kari koca lezzetli guzel yemegede duskunuz.ac ac geziyoruz offf offf
8 yıl kahvaltı yemekte abartı değil mi?8 yıldır kahvaltı türü yiyoruz
Haftada iki gün sıcak yemek pişer
Kızıma çorba yaparım genelde hep
Eşim yemek sevmez çünkü
Ama asla niye bunu yaptın demez
Sana hakaret vari konuşuyor ve sen sızlanıyorsun ağzının ortasına çatlatmak yerine
İlginç gerçekten
Kızımın yumurta ve süt ürünlerine alerjisi var8 yıl kahvaltı yemekte abartı değil mi?
Belki hergün olmasa da bir dolma,güzel bir pilav,Kurufasulye, köfte vs..ç
Çocuğunuz sürekli çorba mi içecek
İyi beslenmesi için sebzesi, eti,balıgı vs.olmalı yani
Yemek yapma uygulaması var(nefis yemek tarifleri) ben onu kullanıyorum ben de yemek yapmayı bilmiyorum ama ordaki tarifleri pişiriyorum çok güzel şeyler yapıyorum.cok uzgunum ama gercekten sofra sanati ve yemek konusunda cok beceriksizim.gelinlerimiz filan lezzetli yemek yaparlar kucuk kardesimin hanimi mantarli tavuk yapmis cok lezzetliydi kiz benden kac yas kucuk resmen ozendim ona valla helal olsun.bana annem hicbirsey yaptirmazdi zaten evde oyle hersey olmazdi maddi durum kotuydu.benim annemde hic yemek cesidi bilmez lezzetlide yapamaz esim hergun yemek yuzunden kavga cikartiyor her gun huzursuzluk resmen o varken gece calisiyor eve gitmek istemiyorum.adam her gun bosarim diye tehdit ediyor boyle gitmez diyor.kimisinin karisi cesit cesit lezzetli yapar yemez benim gibi beceriksizin kocasida yemek diye öluyor.calisiyorum zor geliyor yemek yapmak.guzel olmadigi icin severekte yapmiyorum isteksiz mecburiyetten oda biseye benzemiyor.isteyerekte yapsam olmuyorki.esim benden lezzetli yemek yapar.bazi bayanlar yemek yapamax ama pasta borek yapar lezzetli oda yok bende hazir yufkadan borek yaparim oda biseye benzemez.valla cildirmalik durum.kari koca lezzetli guzel yemegede duskunuz.ac ac geziyoruz offf offf
Istemeden gonulsuz yapilan sey kotu olur zaten. Ben evlendigimde menemen yapmayi bile bilmiyordum. Sora sora hevesle herseyi ogrendim. Bazen kendim bile kurabiye borek vs uydurabiliyorum. Yapa yapa eksiginizi kendinizde ogresinirsiniz.cok uzgunum ama gercekten sofra sanati ve yemek konusunda cok beceriksizim.gelinlerimiz filan lezzetli yemek yaparlar kucuk kardesimin hanimi mantarli tavuk yapmis cok lezzetliydi kiz benden kac yas kucuk resmen ozendim ona valla helal olsun.bana annem hicbirsey yaptirmazdi zaten evde oyle hersey olmazdi maddi durum kotuydu.benim annemde hic yemek cesidi bilmez lezzetlide yapamaz esim hergun yemek yuzunden kavga cikartiyor her gun huzursuzluk resmen o varken gece calisiyor eve gitmek istemiyorum.adam her gun bosarim diye tehdit ediyor boyle gitmez diyor.kimisinin karisi cesit cesit lezzetli yapar yemez benim gibi beceriksizin kocasida yemek diye öluyor.calisiyorum zor geliyor yemek yapmak.guzel olmadigi icin severekte yapmiyorum isteksiz mecburiyetten oda biseye benzemiyor.isteyerekte yapsam olmuyorki.esim benden lezzetli yemek yapar.bazi bayanlar yemek yapamax ama pasta borek yapar lezzetli oda yok bende hazir yufkadan borek yaparim oda biseye benzemez.valla cildirmalik durum.kari koca lezzetli guzel yemegede duskunuz.ac ac geziyoruz offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?