cokkk beceriksizim

İdil Yazarı tavsiye ederim. YouTube'da kanalı var. Ben bir tek sütlü irmik helvasını tutturamadım onun haricinde bütün tarifleri mükemmel. Hatta ben bazı malzemeleri değiştirebiliyorum ya da ölçüye birebir uymadan göz kararı yapabiliyorum. Buna rağmen tarifler tutuyor. Garanti diyebilirim İdil yazar için.

Ay eşine sinir oldum.
Git lezzetli yemek yapan bi yerden yemek al içine de müshil koy görsün anyayı konyayı.
Bi yemek için bu kadar kalp kırılır mı adama bak.

Esini salla da eger gercekten bu durumu degistirmek istiyorsan videolu tarifleri izleyebilirsin bazi sitelerde cok tutulan 2000 3000 kisinin begendigi yemekler var .Gidip su boregi yapmakla baslama .Ama her gun farkli bir lezzet denersen istedigin tadi yakalayabilirsin. Sanirim bekarken alismadiginizdan dolayi zor geliyor .Ben daha tezgaha yetisemezken annem altima tabure koyar nasil yaptigini izlettirirdi .Sonra kucuk kucuk yardim etmeye basladim.Hic canim istemezdi ama iyi ki annem oyle ogretmis.

Yağ,soğan,salca uclusunun icine istersen ayakkabı koy yinede yemek oluyor yani. Örnek verseniz biraz. Ne yapıyorsunuzda olmuyor mesela bir şeyi mi eksik yada fazla geliyor ?
Bende hep ayni seyi dusunurum

Yemekleri baharatlarla lezzetlendirebilirsin. Hazir tablet tabuk suyu veya tuzot tarzi baharatlar kullanabilirsin. Sagliksiz da olsalar yemegi mutlaka guzellestiriyorlar.

youtubeden filan yapsam basarili olabilirmiyim kimseyi yemege cagiramiyorum geldim 38 yasina kazik kadar oldum tik yok

Bunu bukadar dert etmenize şaşırdım.youtube ve nette bir dünya tarif var aynen yapınca çok güzel sonuçlar çıkıyor ortaya.hatta Facebook Instagram da bile çok güzel tarif sayfaları var.yemek.com u tavsiye ederim hem kolay hem güzel tarifler var.

Herkesin eli lezzetli olmaz onlardan biri olabilirsin asil mesele yemek degil sizin evliliginizde esinin saygisizligi.
Esin yemek yapmayi bildigi halde yapmiyorsa sen bosan o zaman

Esinizin boşarım lafi inanilmaz çirkin. Madem ikinizde çalışıyorsunuz yemeği hep o yapsın. Ahhh şu küçük prensler neyse inanın tecrübe tecrübe tecrübe ve azicik özen. Ben cok küçük yaslarda kek borek yapmaya basladim ilk başta mahallenin kedileri bayram etti. Simdi herkes tarif sorar yasim da 28 cok da değil. Hayatta annemin evinde manti yapmadım annemde yapmadi . Eşim çok sever deneye deneye şimdi mükemmel manti yapıyorum ama ilk başta tabi ki hamur oluyordu esinizle konuşun beni sıkıştırmayin deyin. Püf noktaları kesinlikle araştırın. Tereyag et ve tavuk suyu, toprak çömlek yavas yavas pisirme bunlar yemeğin lezzetini etkileyen şeyler araştırın o güzel kalbinizi de üzmeyin

8 yıl kahvaltı yemekte abartı değil mi?
Belki hergün olmasa da bir dolma,güzel bir pilav,Kurufasulye, köfte vs..ç
Çocuğunuz sürekli çorba mi içecek
İyi beslenmesi için sebzesi, eti,balıgı vs.olmalı yani

Kiz bu devirde beceriksizim diye aglanir mi? Onca site var video var ac izle yap yani.. 1 olmaz 2 olmaz illaki olacak.. bende evde cok durmadim ogrenciydim yurt disindaydim vs. Oturup bi evde tam bi yemek yapmisligim yoktu ama elim lezzetliydi..birde hizlica yaparim cunku sabrim yoktur. Gerci hic bi isi yavastan almayi sevmem..

evlenince yavastan basladim yapmaya kesfetmeye hele cocuklardan sonra hamur isleri vs. Sirf cocuklar yesin diye bazlama gozleme lahmacun vs yaparim. Su boregi filan acarimki parmaklarini yer herkes:) ovunmek gibi olmasinda :)))) bolca pratik ve dogru tarif diyorum..

Kocan olacak okuz seni sirf bu yuzden bosiycaksa bence o bosamadan sen bosa

Canim yemeği hiç bilmeyenlere dahi öğretebilsen videolar var denesen inan yapabilirsin

Eşiniz aklı sıra güzel yemek yapın diye motive etmeye çalışıyor sizi isteksiz gördüğü için. Yanlış yapıyor.
Güzel yemek yapanlardan tarif alın, mesela kardeşinizin eşinden. Birlikte yapalım deyin.

Kızımın yumurta ve süt ürünlerine alerjisi var
Sebze buharlayıp onunla corba yapıp yedırıyorum
Ve esım kesınlıkle yemek sevmıyor konularımda var burada bu konuyla ilgili
Bense sıcak yemek yanlısıyım
Çorba vs içmem lazım
Bı tabalık yaoarım kızımla ıkımıze
Esımde dolma hayatta srvmez
Kuru fasulye desenız hak getıre
Acı yıyemez , cok degıdık bı damak yapısı var
Genclık huyları malesef
En sevdıgı yemek kızartma olan bı adam kuru fasulye pılav yemıyor malesef

Yemek yapma uygulaması var(nefis yemek tarifleri) ben onu kullanıyorum ben de yemek yapmayı bilmiyorum ama ordaki tarifleri pişiriyorum çok güzel şeyler yapıyorum.
O dediğiniz mantarlı kremalı tavuk yemeğini ordaki tariflere bakarak yapıyorum bayıla bayıla yiyoruz...

Canim ben de annem cok guzel yaptigindan ve babam titiz oldugundan mutfaktan korktum ve ozguvensizdim.Kimse yokken internetten baktigim guzel sitelerden yemek pasta yaptim ve herkes bayildi ilk yapisin mi dediler zor degil inan hatta bana eglenceli geliyor.Birazda calisiyorsan pratik yemekler yap iki tavuk al firina at salata yap yanina tamamdir balik da pratik sosla firina at.

Istemeden gonulsuz yapilan sey kotu olur zaten. Ben evlendigimde menemen yapmayi bile bilmiyordum. Sora sora hevesle herseyi ogrendim. Bazen kendim bile kurabiye borek vs uydurabiliyorum. Yapa yapa eksiginizi kendinizde ogresinirsiniz.

Evlendikten sonra yemek yapmaya başlayanlardanım.ilk olarak gözünüzde büyütmeyin.her yemeğin içeriği aynı.sevdiğiniz yemeklerden yapmaya başlayın.tarife damak zevkinize göre baharat da ekleyip çıkarın.ınsta da var bir sürü sayfa.yapılışıni da veriyorlar.takip edin.

yemeğin güzel olabilmesi için tam tarif gerekiyor. O zaman puzzle gibi yerli yerine oturuyor. Önceden bu oktay ustanın tariflerini kullanıyordum şimdi nefisyemektarifleri diye site var orada en çok oy alan denenen tarifleri yapıyorum gayet lezzetli oluyor. Tarife göre yap el yeteneği gerekmiyor zaten herşey açık. Bir kaç basit tarif dene oldukça zaten sen de hevesleneceksin. Mesela çorbalardan başla basit poğaça sebze yemekleri gibi. Ben aşure gibi detaylı bir tatlıyı ordan bulmuştum gayet lezzetli oldu hic cesaret bile edemezdim o tatlıya ki.

Youtubeda çok güzel yemek kanalları var, onları takip et.. çalışıyorsan haftasonu fazla yemek yap, haftaiçi onları yersiniz bittiğinde ya da bozulduğunda daha pratik şeyler yaparsın.. ilk olarak köfte, pilav, dolma, türlü, patates yemeği, fasülye, mercimek çorbası gibi sık yapılan yemekleri bi öğren, sonra ilerletirsin herhalde

Yemek işi kesinlikle yetiştirilmeyle ilgili.
Fakat evlendikten sonra yemek yapmayı öğrenen birçok insan var.
Nefisyemektarifleri diye bir site var. Orada en çok beğenilen yemekleri deneyebilirsiniz.
İnanın cok güzel tutuyor ve çoğu da videolu.
Eşiniz de bir asciyla evlenseymis bu kadar boğazına duskunse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…