çokkk pahalı

tinkimi

meleğim ünüversiteli:):)
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
1.578
3
116
50
Antalya
arkadaşlar bugün kadın doğum doktoruna gittim ve 17 yaşındaki kızım için rahim ağzı aşısı için bilgi aldım. kızıma aşı yaptırmak istiyordum nasıl olucak diye sordum 3 doz halinde yapılıyormuş fakat 800 ytl deyince şok oldum . hiç bir kurumda karşılamıyormuş ve bende yaptıramadım :1no2:sizcede çok pahalı değilmi*CADIARZUCADIARZU

ben de o civarda olduğunu duymuştum.
belki zamanla fiyatı daha uygun olur.
maliyeti o kadar yüksek değildir heralde.

bence Sağlık bakanlığının duruma el koyması şart zaten sosyal güveceniz olsa da karşılamıyor bari fiyatı düşürseler...

Çok aşırı pahallıymış devlet bari bi miktarını karşılasa her ay boşunamı o kadar siğorta ödüyoruz....

Bu aşı maliyeti yüksek bir aşı Bende toplam 750Ytl olduğunu biliyorum.Üç dozda yapılıyor.Hepsine bir seferde ücret ödeniyor mu bilmiyorum.Buna herkesin gücü yetmez Mutlaka bunu devlet karşılamalı.Son zamanlarda üzerinde durulan önemsenen bir konu.

madem çok önemli bir aşı neden bu kadar pahalı anlamış degilim.
sağlık sonuçta bu ne olur sanki daha uygun bir fiyat olsada herkes yaptırsa demi ama.

Kizlar Bu Aşi Yeni çikti Sayilir.bilinmeyen Bir Yan Etkisi Olabilir Diye Ben Halabu Aşiya Uzağim.hele Bi Yayginlaşsin Diye Bekliyorum...

Bildğim kadarı ile 2 ay ara ile 3 doz yapılıyor..Toplamda 750-800 ytl arası..

Yalnız son günlerde aşının yan etkileri hakkında çeşitli şeyler duyuyorum..Hatta sitede de bir topicde arkadaşlar bahsetmişti bazı ülkelerde yasaklanma durumu varmış, acele etmeyin diye.

Bilemiyorum acele etmemek mi lazım.

Ben Fiyatini Duymamiştim....
Ilk Kez Duyuyorum Gerçektende çok Pahali Ama Zaman Geçtikçe Fiyati Düşer Bence

Bu aşının güvenliği kesinleşmişmi. Yurt dışında bu aşı yapıldıktan sonra hayatını kaybedenler olduğunu araştırdınızmı.

lütfen biraz dikkat

Back
X