• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cokkkk üzüldüm keske elimden bir sey gelse

benim havinim 15

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
611
766
18
Mrb arkadaslar turkiyede dil kursuna giderken ordaki arkadaslardan birinin esi ölmüs daha iki yıl evli kaldilar ve cok üzüldûm daha 11 gün oluyo ve bu arkadasimin kaynanasi kayin babAsi kizi baba evine gitsin diyorlarmis ama ķız Almanyada ve rahatlikla kalabilir buna musade etmiyorlar neymis sonra bizim namusumuza laf gelir demisler ama baba evine gonderirken iyi namus degil o zaman kızín sahip cikacagi kimsesi yok halalari bizde olmaz demis biri kocam evde uygun olmaz demis teyzeleri cocuklarim var bekar istemiyorum diyor abileri yok üvey annesiden kurtulmak icin evlendi simdide o cehenneme geri git demisler sizce konussam mi kizla burda polise gitse ona herkesten iyi sahip cikacagini desem kimse sormuyor bile onun kararini Almanyada maasda verirler isde evde gül gibi gecinir türkiye gibide degil rahatsiz edip sanki dul diye kötüde davranmazlar sizce ne yapayim....

Tabiki yol göster..zor duruma dusmesın,yapayalnız kalmış zaten hayatta..sevap edersin.

Bu konuda pek bilgim yok ama bence yapabilecek bir şey varsa yapın kararı ona bırakın. Zaman gecince yapmadıklarınız için pişman olmaktan iyidir

Allah hakkında hayırlısını versin duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ederim
Umarım güzel bir hayatı olur

Allah hakkında hayırlısını versin duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ederim
Umarım güzel bir hayatı olur
Bende bi cok sey yasamistim ama simdi sukur iyiyim mutluyum eski gunlerimi hatirladim kimsenin elimden tutmadigini kendi cabamla düzelttim ama onun durum cok farkli o yuzdn bir seyler yapmak istiyorum

Back
X