- 24 Eylül 2014
- 150
- 26
- 31
Bir bucuk ay sonra evleniyorum sozumden beri o kadar heyecanliydim ki herseye karsi o kadar hevesliydimki nisanlimin ailesine annecim babacim ablacim diye cevrelerinde dolasirdim. Ama o kadar seyler yaptilar ki bana her hevesimi kursagikda biraktilar halledilri yapılır diye terslendim nisanlim tarafimdan ben arnavutum elbisler dikilir nisanlik ve ailesi iki elbise dikikiyor diye demedikleri kalmkalmadi senij su elbiselrin fakan diye. Altinlar alincak benim takacagim set baja bile sorulmadi ben cok severim bide kendi kafalarına göre yuzuklerimizi bile aldilar. Getircegim ceyizlere bile kuzeni yengesi karisti onu getircen falan diye tersleyince hakaretler ettiler ne nisanlim ne de ailesi bana inandi. nisan icin bohcami bile zorla yaptilar. Hep laf solediler hicbirseyde ailesi yanimda olmadiLar. Heo nisanlimi doldurdular simdi evimiz oldu goresim gelmiyor kaynanamla yanyana evler nisanlimda heves etmiyosun gelmiyosun diyor ama heyecanim cok tamam da tartismaktan korkuyorum artik bu sole olsaydi desem nisanlim tartismaya goturcez ailesiyle karsilasmaktan korkuyorum cunku aramizi bozmalarindan korkuyorum psikpsikolojikm bozuldubresmen evimi görmek istemiyorum