• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOKLU GEBELİK İSTYORUM YARDIM LÜTFEN

DeLix

İstikrarlı..!
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2007
39
1
98
42
merhabalar, öncelikle rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. ben 7 yıllık evliyim. hiç çocuk yapma girişimimiz olmadı. çünkü ben çocukluğumdan beri ikiz ya da üçüz sahibi olmak istiyorum. bunun için ne yapmam lazım. değerlerim normalmiş, tüp bebek yöntemi ile ikiz ya da üçüzüm olur mu?

merhabalar, öncelikle rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. ben 7 yıllık evliyim. hiç çocuk yapma girişimimiz olmadı. çünkü ben çocukluğumdan beri ikiz ya da üçüz sahibi olmak istiyorum. bunun için ne yapmam lazım. değerlerim normalmiş, tüp bebek yöntemi ile ikiz ya da üçüzüm olur mu?
evet olur

bir hamilelikte ikiz üçüz toptan yapim kurtilim diyosun yani :)))olur neden olmasın

Malesef canım benımde en buyuk hayalımdı ıkız gebelık çünkü ıkızlerı cok sevıyorum:110: Ama malesef devlet yenı bır kanun cıkardı cogul gebelıklerde saglık problemı cok goruldugu için yasaklandı yaş sınırı var artık bırde 3 tüp bebek denemesınde tek yumurta 3 den sonrasında tutmazsa ıkı emprıyo o_O:KK23::KK39:

Yurdisinda yaptirabilirsiniz.evet malesef bende cok istiyorum .ben romanyada yasiyorm tedavi icin buraya geldim ama bu durumu oyle duyunca ve fiyat daha fazla aliyolar yabanci oldugum icin heralde geri dönüp memlekette yapacas.herseyin hayirlisi...

Back
X