Bebek Beslenmesi Çoklu gıda alerjili bebek anneleri buraya

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Alyamenar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
45
29
3
34
aslında uzun uzun yazmak istiyorum ancak vaktim yok. Daha sonra ayrıca bir yazı paylaşıcam. Bu teşhisin konduğu bebek sayısı zannediyorum az ki benim karşıma henüz çıkmadı. Arkadaşlar benim kızım 9 aylık pregomin as kullanıyoruz. Ama bebeğine ne verebilirim ? Katı gıda yemek istiyor artık. Kendimce tariflere bakıyorum, bazılarını kızıma göre uyduruyorum ama yok yok ! Seçenek çok az. Ben de kalakaldım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Bu bebekler kalsiyumu proteini nereden alacak ? Alternatif yiyecekler var mı ? Hamdolsun Rabbim beterinden saklasın. Bir an evvel şifa versin miniklere ....

rint Edizinde bu tarz bi alerjısımı vardı. Belkı yardımlaşırdınız dıye düşündüm uyuyorsa tabı durumunuz.
Allah şifa versın.

Progamin as zaten onun bütün ihtiyaçlarını karşılıyor kuzım 13 aylık henüz hiçbirsey yediremedim herşeye alerjisi çıktı yumurta ve tavuk eti veriyordum bu ay onlarada tepki verdi henüz yemek yemeyi isteyebilicek kadar büyük degil üzmeyin kendinizi ancak deneyerek aşabilecegimiz bir süreç Rabbim hepimize şifa versin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…