- 17 Mart 2015
- 66
- 8
- 34
Merhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana oldu aksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi