cokmu anlayissizim kocam ayrilmak istiyor

elifatma

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
66
8
34
Merhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana oldu :KK42: aksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim :KK61: ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi :KK42:

Ya arkadaşım bir sakin ol önce ..
Adam düpe düz seni aldatmaya yeltenmiş,
ne demek başka bir kız nosu istemeler falan, bunu sana görümcen mi söyledi ?
Bu durumda hangi kadın olursa olsun tepki verirdi ki bence ayrılınması gereken bir durum ..
Eşinden ayrılmaya niyetin yoksa bile böyle yaparak adamın bir taraflarını iyice kaldırıyorsun .
Ayrıca eşinle ayrı yaşama sebebini anlayamadım .

Merhaba arkadslar okadar bunaldimki eski uyeligimi bile unutup tekrar uyelik actim evlendikten sonra pek girememstm siteye sizlerden yardim istyrm kimse yk etrafimda arkads kardes fln bi ailem var onlarada bunu anlatamam esimle bu aralar cok kotuyuz en son dun aksam kavga ettik kavgada sayilmaz cunku yanyana bile degiliz 2 aydir is nedeniyle bn ailemin yaninda kaliyrm o ise ayni ilin koyunde suan basta cok iyiydik hatta yanyanayken hala oleyiz ama ayri oldugumz gunler msjlarla yipratiyoruz birbirimizi gorunen sorunumuz uzak olmakti yani ben surekli islerini halletmesini bian once yanina gitmemizi istyrm (bu arada 9 aylik bi kizimiz var ALLAH hepimizin cocuklarini bagislasin bizimkinide) gitmek istedgimide ona surekli soyluyrm tmm halletmeye calisiyo ama bnm kadar ugrasmiyor ve surekli erteliyo bugn konuscm patrnla yrn konuscm falan diyo bnde dun iyice kizip yrn geldik geldik bida gelmicz dedim oda konusmus ama 2 3 gn daha bekletiyo patronda bende salaklik biraz trip yapayim dedim ama bu sefer olan bana oldu :KK42: aksam bana bi msj geldi bi kizdan meyersem kocam kiz kardesinden dertlescek bi kiz nosu istemis msjda yazmis msji gordm kptu niyetim yok cok doldum sapi olmayan bi kiz no gonder yazmis tabi geldi benimkiler kizdim bn napym srn nelerle ugrasiyon dedim kotu bi niyetim yok dio ama bnle ndn konusmdn diyrm cok ustume gelyosun cok yoruldm nefes alamiyrm artk bnle ilgilenmiyrsun cocukla ilgilenyrsn dio zaten uzagiz haftada bi geliyo oda annemler cocuk derken yanliz kalamyrz cinsellik hic kalmdi ztn ve bn dgmdan sora cok fena dagittm kendmi halada oleyim :KK61: ama anne babaminyannda kendime bakmayi birak banyo bile yapamiyrm az once msj attim okdr isteksizki bosvermis aksm ayrlalm ozmn dedim kabul etti bn sadce zarf atmistim onu cok sevyrm ayrilmak istemyrm hem cocukta var kafayi yicem az once msj attigmda gelmcnmi ddm ne zmn gelirm bilmym dio konusmaya calisincada aksma konuslm napcaz die dedi napcaz demek onun demesiyle bosanmak cocuk kimde kalcak demek onu taniyrm napcam simdi bn trip yaparken evliligmden oldm cokmu kiskancim anlayissizim cokmu ustne gtmisim sizcede zarf attim ama o gercekten ayrilmk istyo aksma onu solcek bilyrm bn ne dcmki nasi duzeltcm durumu tatli sozlede duzelmz artik cok sogudu bna karsi :KK42:
dertleşecek sapsız kız numarası versene ? bu ne yahu ? kız kardeşinden istemiş bir de bak bak bak :KK14:

Cok uzun oldu evet ya nasi anlatsmki esimle 2 aydir uzagiz ve sorunlarmz cogaldi bu yuzden dun aksmda derlesmk icin bi kiz nosu istems kardesnden kotu niyetm yoktu ck doldm yoruldm ustme ck gelysun dedi nrmlmi bu baska brini aramak

Valla birşey anlamadım ama anladığım kadarıyla yorum yapayım. Siz ailenizin yanındaysanız kocanızın kız kardeşine mesaj atıp kız bul bana dediği mesajı nasıl gördünüz, nasıl elinize geçti?

Aldatacak olan erkek zaten netten oradan buradan kız bulur hiç aldatacağını ayan beyan kız kardeşine söyler mi bana kız bul diye bu da bana hiç mantıklı gelmedi kız kardeşinde bunu istemesi demek tüm ailenin öğrenmesi demek.

Siz neden eşinizle gitmediniz orada ev tutmadınız sizin yanınız eşinizin yanı, haftada bir görüşüyorsunuz zaten ailendesin, banyo bile yapamıyorum diyorsun kendini salmışsın hiç özel anınız yok, paylaşım yok bu adam tek başına ne yiyor ne içiyor kaldı ki orada tek başınayken de yapar yani kız kardeşe mesajla kız istemek ne alaka saçma geldi bana yani.

Cok uzun oldu evet ya nasi anlatsmki esimle 2 aydir uzagiz ve sorunlarmz cogaldi bu yuzden dun aksmda derlesmk icin bi kiz nosu istems kardesnden kotu niyetm yoktu ck doldm yoruldm ustme ck gelysun dedi nrmlmi bu baska brini aramak
ay canım benim ya kıyamam dertleşcekmişmiş :63: bu ne saçma düşünce ya ?

Ya arkadaşım bir sakin ol önce ..
Adam düpe düz seni aldatmaya yeltenmiş,
ne demek başka bir kız nosu istemeler falan, bunu sana görümcen mi söyledi ?
Bu durumda hangi kadın olursa olsun tepki verirdi ki bence ayrılınması gereken bir durum ..
Eşinden ayrılmaya niyetin yoksa bile böyle yaparak adamın bir taraflarını iyice kaldırıyorsun .
Ayrıca eşinle ayrı yaşama sebebini anlayamadım .
Olemi dersin ayri olmamzn nedeni is yerine lojman yapilyo ve bz kizimla 2,aydir onu beklyrz annmin evinde evin yapilmasini kardesine attigi msji kardesi bna gonderdi kotu niyetim yoktu dio ama dahada ustelemiyo inanmam icin kizlada konustum.oda yanlislikla bna msj atti abi fln yazdi oda

Kız kardeşinden dertleşmek için başka bir kızın numarasını mı almış?? :KK57::KK57::KK57:
Hayatımda bu kadar saçma birşey duymadım. Birde kötü bir niyeti yokmuymuş? Eşin saçmalıkta nirvana ya ulaşmış haberin yok.

"Valla kardeş"
Evlilikten değil de 18 yaşlarında üç yıldır süren bi ilişkiden bahsediyo gibisin.
Sapık olmayan bi kız nosu isteyen adam nedir? Sen ayrısın tamam, ama adam da ayrı bi ergen, aynı zamanda da hödük.
Hödük ergen de yeni bi kombo oldu.
sapık değil canım sapı olmayanmış dertsiz tasasız kız arıyor anlayacağın :KK14:neymiş dertleşecekmiş inananı öpsünler:cool:

Olemi dersin ayri olmamzn nedeni is yerine lojman yapilyo ve bz kizimla 2,aydir onu beklyrz annmin evinde evin yapilmasini kardesine attigi msji kardesi bna gonderdi kotu niyetim yoktu dio ama dahada ustelemiyo inanmam icin kizlada konustum.oda yanlislikla bna msj atti abi fln yazdi oda

Senin ve eşinin yaşları kaç ?

"Valla kardeş"
Evlilikten değil de 18 yaşlarında üç yıldır süren bi ilişkiden bahsediyo gibisin.
Sapık olmayan bi kız nosu isteyen adam nedir? Sen ayrısın tamam, ama adam da ayrı bi ergen, aynı zamanda da hödük.
Hödük ergen de yeni bi kombo oldu.
Bn 24 o 26 yasinda ama evlilk lacla oldu tabi mesafelerden hic bsy icin ugrasmamasi varkn bide bu cikti bnmi cok anlayssizim diodm bide bna ck ustme gelyn dio

Ne alaka kardesinden dertlesecek kız numarası istiyor. Çok dertliyse kardesiyle dertleşsin , daha da doğrusu enerjisini bu tarz şeylerle harcayacağına eşime , çocuguma en kısa zamanda nasıl kavuşurum diye düşünsün.
Birde üste çıkmış, pes.
Sizde bu konuyu alttan almayın ne demek kız numarası istemek, neredeyse ben sebep oldum diyecek tava getirmiş eşiniz sizi.

Yazdıklarınızın bır kısmını tam anlamamıs olabılrıım..
Esınız sızı aldatmıs hatta bence sadece bıldıgınız kadar da degıl olay ( hos her sekılde aldatmıs) eve gelmenızı bıle ıstemıyorum yoksa nasıl aldatır sızı..zaten ayrılmayıda ıstıyormus sız soyleyınce hemen kabul etmıs..bu durumda tek mantıklı olanda bu degılmı zaten.Sız hala kendınızı suclu esınızı masum gormeye devam edın ne dıyeyım (ınsallah yanlıs anlamamısımdır)

Erkeklerle dertleşemiyor muymuş ya da dertleşecek hiç mi arkadaşı yokmuş?
Bunları sormuşsunuzdur umarım.

O daha kötü.
Ben konu sahibinin o kadar harfi kayıp olunca orda da bi k yok sanıp adamın iyi niyetli olduğunu varsaymışım.
hayır adamdaki özgüvene gel karıyı kızı kardeşinden istiyor bir de :KK14:konu sahibesi ziyadesiyle anlayışlı bence

X