• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokmu geç kaldım sizce yeni bir hayat için?

Bence hic bir sey icin geç değil. aksine 28 yas gayet de genc bir yas bana göre.ben üniversite okuyorum 2.sınıftayım.bi kere bizim bölümde bi kadın görmüstüm 42 yasındaydı cocukları varmıs benim yasımda o da kendi cabasıyla calısıp kazandıgını söyledi..annemin bir kac arkadası da var aynı sekilde bu durumda olan.dersane konusunu siz daha iyi bilirsiniz ama böyle biseyi istiyosanız kesinlikle gec değil calısıp sansınızı deneyin derim ben .hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

Çok teşekkür ederim herkesin hakkında hayırlısı, dediğim gibi dershane için haftasonu sadece lise son öğrencilerini alıyorlar, işten ayrılmam gerekir. Özel ders alacağım bir iki ay, öyle düşündüm :6:

İşin dünyanın en iyi işi de olsa eğer sen mutlu değilsen eğer sevmiyorsan bir anlamı olmuyor.İnsanın sevmediği işte kendini geliştirmesi çok çok zor.
Özellikle de yazılım konusunda.(O php dersini nasıl geçtiğimi Bir ben bir de Allah bilir :27:)

Eğer insan sevdiği şeyi yapıyorsa başarılı olur ve aranan kişi olur.
Benim bir arkadaşım bilgisayar mühendisliğinde okuyor ve daha öğrenciyken 3 bin liraya iş teklifi alıyor.
Neden mi?Çünkü en başta bu yola canını koymuş.Yani yazılım yapmak onun için zevk haline gelmiş.Başardıkça zevk alıyor zevk aldıkça daha çok başarıyor.
Başardıkça da kapılar açılıyor bir bir.

Hiç birşey için geç değil.Bence okuyun istediğiniz işi yapın ve mutlu olun.

Hıhhhhhhhhh işte hıhhhhhhhh benim demek istediğimde tam da bu... Olmuyor sevmiyorsan bu mekanik işleri, yok yapamıyorsun. Çok ama çok teşekkür ederim, inşallah seneye burada paylaşırım kazanma sevincimi :16:

kuzenim uçak mühendisliği mezunuydu iş bulamadı 35 inden sonra matematik okudu hayalimdeki meslek bu değil dedi şimdi kahvehane işletiyor:53::53::52:

yapmak istedikten sonra yaparsın, 28 yaş hiçte geç değil:ssz:

Helal olsun, bayılıyorum böyle yürekli insanlara... Önemli olan işyerinde bile huzur, para hep ikinci planda :16:

canım benim ya çok tatlısın :):):) sinirlenme boşver :):)::)

bence geç değil.rahmetli kemal sunal bile kaç yaşındaydı üniversite okudu 51 yaşında diploma aldı.okumanın yaşı yoktur.

benim dayılarım bile 40 ında hala üniversite okuyorlar.hiçbirşey için geç değil hele okumak için.

Teşekkür ederiiiiim, inşallah bende başlayacağım önümüzdeki yıl :16:

Back
X