- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi Merve bozkurt
-
Hemen savunmaya geçmesi biraz şüpheli. Of nedir bu evli erkek merakı. Biz de hala konuşmuyoruz 5 gün oldu.Keşke konuşmayı devam ettirseydiniz. Eşiniz ne işle meşgul, acil durum gerektiren şeyler oluyor mu?
''İş konuşmanın bir adabı, bir zamanı var. Sabahı bekleyebilir. Evli bir adama iş için bile olsa bu saatte yazmayın, mesafenizi koruyun lütfen.'' diye mesaj at bir dahakine.
İşgüzarlığa bak, ''Olabilir ben yanlış bir şey söylemedim.'' diye.
Ulan evli adama ''Uyudun mu?'' yazmışsın, daha ne söyleyeceksin?
Valla dikkat edin ortalık evli adam avcısı şı.lık kaynıyor.
İş içinse mevzuya girer, ''Uykun mu yok?'' ne demek, Adile Naşit mi uyku öncesi kontrolü yapıyor? Nasıl kıvırmaya çalışmış salak kadın.
Belli bi hitap şekilleri varsa tutturamazsin bişey. Bi arkadaşım yaşamıştı yıllar önce ama adam kızla şifreli bi giriş seçmiş bi kelime onu yazmadan konusmuyolardiAcaba esimin telefonundan esimin adina yazsam o zaman anlarmiyim sizce yoksa zamana birakip gizli takibe mi girsem
Eşi telefonu evde unutmuş sanırım. Hayır bi adabı var yazmanın, ''İşle ilgili şu durum oldu, müsaitsen bir ilgilenir misin konuyla?'' yazılır. ''Uykun mu yok?'' ne demek. Belki var ama uyumadım. Sana ne ya, ay işgüzarlığa bak kadındaki. Bence de bilerek zaman kollamış gibime geldi. Allah kocalarınızı korusun bayanlar.Hemen savunmaya geçmesi biraz şüpheli. Of nedir bu evli erkek merakı. Biz de hala konuşmuyoruz 5 gün oldu.
İş için niye gece ararlar ki. Yalnız konu sahibi eşim iş için disardaydi diyo yani kadın disarda olduğunu bilip yazmış sanki
Amiiin. Bizi yıprattı lar ama inşallah başkaları yaşamaz böyle sorunlariEşi telefonu evde unutmuş sanırım. Hayır bi adabı var yazmanın, ''İşle ilgili şu durum oldu, müsaitsen bir ilgilenir misin konuyla?'' yazılır. ''Uykun mu yok?'' ne demek. Belki var ama uyumadım. Sana ne ya, ay işgüzarlığa bak kadındaki. Bence de bilerek zaman kollamış gibime geldi. Allah kocalarınızı korusun bayanlar.
Ne kadar meraklılar başkalarının yuvasına dadanmaya, Allah korkusu kalmamış kimsede. Evli çocuklu adamlara sırf ego ya da maddiyat yüzünden yapışıyorlar. Başıma gelse ne yaparım bilmiyorum ama, Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.Amiiin. Bizi yıprattı lar ama inşallah başkaları yaşamaz böyle sorunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?