Cokmu şüpheciyim.?

tühh bee çok fena kaçırmışsın keşke devam ettirseydin.
bundan sonra bişey varsa da kadın daha temkinli olucaktır zaten.
benim eşime biri öyle bişey yazsa gecenin ikisinde saçını başını yolardım valla.
bi arkadaş yazmış doğru demiş iş için birine bişey yazılcaksa
kusura bakmayın rahatsız ediyorum x bey... gibi yazılır
uyudun mu nedir yani sevgililer birbirine yazar
kadını hiiiç beğenmedim kesin var bi işler

Hemen savunmaya geçmesi biraz şüpheli. Of nedir bu evli erkek merakı. Biz de hala konuşmuyoruz 5 gün oldu.
İş için niye gece ararlar ki. Yalnız konu sahibi eşim iş için disardaydi diyo yani kadın disarda olduğunu bilip yazmış sanki

Acaba esimin telefonundan esimin adina yazsam o zaman anlarmiyim sizce yoksa zamana birakip gizli takibe mi girsem
Belli bi hitap şekilleri varsa tutturamazsin bişey. Bi arkadaşım yaşamıştı yıllar önce ama adam kızla şifreli bi giriş seçmiş bi kelime onu yazmadan konusmuyolardi

Esinizin karakteri bu bence
Eski sevgili ustune bir de bu kadin masallah yazismadigi kadin kalmamis

Eşi telefonu evde unutmuş sanırım. Hayır bi adabı var yazmanın, ''İşle ilgili şu durum oldu, müsaitsen bir ilgilenir misin konuyla?'' yazılır. ''Uykun mu yok?'' ne demek. Belki var ama uyumadım. Sana ne ya, ay işgüzarlığa bak kadındaki. Bence de bilerek zaman kollamış gibime geldi. Allah kocalarınızı korusun bayanlar.

Amiiin. Bizi yıprattı lar ama inşallah başkaları yaşamaz böyle sorunlari

Hiii davranmissin bence devam ettirip konuşmak lazımdı ne halt olduğunu anlamak için gerçi belli de ne olduğu sen peşini bırakma bu işin karınin ne mal olduğu belli senin herifte cevap veriyosa var bi b*kluk

Gece atilan 'uyudun mu uyuyomusun ' mesajlari libido mesajlaridir... Dikkatli olun derim.

Burnuma çok iyi kokular gelmedi, eşiyim demeseydin keşke bakalım ne diyecekti? Gecenin o saatinde iş ile ilgili ne olabilir, yangınmı çıkmış işyerinde eşin itfaiye erimi? Yoksa yangın başka yerdemi çıkmış Töbe ya

Şüphe edecek bir durum göremedim ben, her şey ortada zaten, daha neyin şüpheciliği bu... Eşiniz pas vermeseydi bu kadın bu cesareti bulamazdı.

Ben yerinizde olsam gizli takipte olurdum . kadına da ayar oldum

Amiiin. Bizi yıprattı lar ama inşallah başkaları yaşamaz böyle sorunlari
Ne kadar meraklılar başkalarının yuvasına dadanmaya, Allah korkusu kalmamış kimsede. Evli çocuklu adamlara sırf ego ya da maddiyat yüzünden yapışıyorlar. Başıma gelse ne yaparım bilmiyorum ama, Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.

Eşiniz tlf evde mi unuttu yoksa program mi kurulu bilgisayara?

Yani böyle bi program varsa her Konuşmayı ordan takip edeceğinizi bilmiyor mu eşiniz de bu denli güven veriyor bu kadına?

Bence kadın eşinize asılıyor,eşinizde cevap verdiğine göre oda karşılıksız bırakmıyor.Üstelik kadın arsız.Çünkü siz ben eşiyim diyince insan neden durduk yere ''olabilir ben kötü bişey yazmadım'' desin ki? Arama kocama dedikten sonra bu cevabı verse hadi bi nebze yine normal.Şaştım kaldım.Bide bence kadına kızmak yerine eşinizle bunun kavgasını yapın.Eşiniz eğer böyle biriyse bu kadın yazmasa başka kadın yazar ona ccevap verir bu sefer.İş eşinizde bitiyor yani.

Uyumadın mı diye gece atılan bir mesaj iş ilişkisi gereği oluşan bir ilişki değildir.Kadının karakteri sizi ilgilendirmediğinden onun üzerinde durmuyorum şayet dünyada öyle insanların sayısı çok.
Kadın akşam mesaj atıyor eşim de cevap veriyor dediğiniz an bitti benim için.Devamını okumama gerek yoktu.Bir de mesajları silmiş.Önceki mesajlarımla çekişmek istemem.Ben asil ve seviyeli bir arkadaşlığı savunuyorum.Gece uyumadın mı mesajlarını bekar ve genç yaşımda ben bir erkeğe atmam.

Bu kadar rahat davranmaları bişi olmadığını düşündürttü bana ama gene de belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…