Birbirinizi oncesinde tanimiyorduysaniz, cok da askindan olerek, seni elde etmek icin pesinde dolanmadiysa bu erkek, daha hala tanisma evresinizdesiniz demektir. Bu durumda da ille de seni gormek icin olup bitecek, butun zamanini herkesten alip sana verecek diye birsey yok.
Ki arkadasinin dedigi "Benim okulda da arkadaslarim var, surekli seninle ilgilenemem ki" cok makul bir cumle bana gore. Benim tahminimce sen cocugun da dedigi gibi surekli sen olasin, baskasini biraksin istiyorsun. Alinma ama sen yokken onlar vardi, ve daha dogru duzgun oturmamis bir iliski icin arkadaslarini birakacak degil. Bu arada ben cocugun lafindan "ilgisiz" oldugu anlamini cikarmiyorum. Sadece "surekli" seninle ilgilenemezmis, senin disinda baska cevresi de var, dogru soylemis.
Kusura bakma ama ben de daha 5. gun bana trip atan, arkadaslarimi kiskanan insandan sogurdum. Cocuk soyleyebilecegi en yumusak, en nazik sekilde soylemis derdini. Uzatma bence. Iliskiniz devam ederse sana simdikinden daha cok vakit ayirmak ister saniyorum.