Saç Rengi ve Saç Boyama Çoktandır aradıgım saç rengi hangi boyada vardır kızlar

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
46
İstanbul
$EW_TrueBlood_DeborahAnnWoll_JessicaHamby.webp $072810-deborah-400.webp $57647107shadaliza612200941229pm.webp

bu kızın oldum olası saç rengine hastayım bi blogda duymuştum Loreal Excellence Creme - 8.42 Koyu Sarı Bakır İrize kullanıyormuş peki o renk boyayı kulanan varmı aranızda yada bu kızın saç rengini

ilk resimde bakır kızılı gibi durmuş aslında diğerlerini bilemicem garnier da bakır kızılı bulabilirsin

Bence 3 resimdeki saç renkleri de farklı. Ama hepsi de koyu sarı bakır tonları bence. Çok hoş bi saç rengi benim saçlarım şu anda hafif koyu ama açıldığında denemek isteyeceğim renklerden biri olduğu kesin :)

Ya ben palette tarçın bakırla koleston kumral bakırı karıştırıp boyadım.. Çok turuncu olmasından korkmuştum açıkçası. Daha sadece bi yıkama yaptım o yüzden saçlarım kızıl bakır gibi duruyo şu anda ama güneşte inanılmaz turuncu parlıyo ve de saç diplerime uygularken çok korktum karıştırdığım halde daha da turuncu olucak diye. Ama değişik bi renk oldu şimdilik memnunum zamanla yavaş yavaş açıcam :D Bir anda turuncu saça sahip olup ardından şok olmak istemiyorum :)

Back
X