ÇÖKÜYORUMM

depresif insan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
162
56
13
Bilmiyorum niye bu kadar kotuyum niye bu kadar dipteyim nasıl bu kadar dipte olmama rağmen mutlu gorunebiliyorum eve geldiğimde maskemi çıkarıyo gibiyim ben
Durduk yere ağlıyorum bazen ağlayamıyorum bıle ölmek ıstıyorum ama boyle atarlı gıderlı ergenlıkten falan değil hani boyle çok buyuk nedenı oldugu ıcınde değil sadece sıkıldım ben ya diyip gitmek gibi görüyorum ölümü
Düşündüğümde ne derdın var dediğimde kendıme , sadece tek bi cevap bulabılıyorum sıkıldım Kendımden sıkıldım yaşamaktan sıkıldım sabahları uyanmaktan sıkıldım okula gıdıp gelmekten sonra uyumaktan sıkıldım aldıgım nefes batıyo bana bazen sanki zamanım dolmus ölmem gerekıyomus da unutulmuşum gıbı gelıyo benım ölmem gerekırken içim öldü , Daha çok gencim ben küçüğüm bi kere mutlu olmam lazım benım ya cok mutlu olmam lazım ama yok olmuyo ben kendımden nefret edıyorum yaşamaktan sıkılıyorum mutlu olamıyorum şımdı bana sukret dıceksınız demeyın o işler oyle olmuyo off off

Şimdi bana kızacaksın ama o yaşlarda öyle oluyor. Biraz da boşluktan. Çalışmaya başlayıp hiçbirşeye vaktin kalmayınca geçiyor. Boş kafada 40 tilki dolaşır hesabı. Çok zorlanırsan doktora git.

Dr a gitsen nasil olur? Yakin zamanda kotu bi olay yasadin mi onun etkisi olabilir mi acaba
Yok hayır son zamanlarda öyle büyük olaylar olmadı sadece uzun sürenin birikimi olabilir belki bilmiyorum zamanında başkalarının büyük tepkiler verebileceği ama benim hiç etkilenmediği m şeyler yaşadım bazen bu etkilenebilcek bisi ama ben uzulmemistim tepki vermemistim acaba etkilendimde psikolojik olarak bilincaltina mi attim diye of bilmiyorum ben boyle olmak istemiyorum mutlu olabilmek istiyorum nasıl bi şey olduğunu unuttum

Ne boşu kafamı kaldiricak zamanım Yok ki benim tek yapabildiğim okula gidip eve gelmek uyumak uyanmak

Bende okul zamani aynen boyleydim. Herkes hayatinin belli bir döneminde boyle evrelerden gecmistir. Kimisi hafif atlatir kimisi agir hasar alir. Isin kotusu de birgun bu depresiflikten cikacagini kafaya bosa taktigini bildigi halde buna devam etmesidir. Yani sen su anda bu durumun gecici bir durum oldugunun farkindasindir eminim ama yine de bunu yaşamaya devam ediyorsun. Bundan kurtulmanin 2 yolu var. Eger guclu bir karaktersen bunun kendiliginden gecmesini bekleyeceksin. Yok degilsen bir psikologa veya psikiyatra gideceksin.

Aslinda gucluyumdur bence zaten ne olduysa güçlü olmamdan oldu güçlü kalabilmek için sindirdim her şeyi meğer hepsi birikmiş şimdi zamanında parça parça tasımadığım yükü en ağır haliyle taşımak zorunda kaldım ve işin kötüsü yorgunum

Bazi insanlar da depresifligi hayat tarzi olarak benimser. Sende de boyle bir durum olusmasin.. Yani ortada hicbisey yok ama adam hep depresif modda.. En agir vaka o bence. Doktora gitse de duzelmez bence. Yasin kac bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…