Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
foto atarmısın sare :)
Öncelikle izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Kılavuzda yazdığı şekilde aynen uyguladım. Dillerden gelen kendi saçıma bir etkisi olmadı ama geri kalan saçımdaki boyayı temizledi çiğ bir sarı elde etmedim. Ortaya çıkan renk fena değil. Bütün aşamaları yaptım ama söylendiği gibi şampuan ve saç kremini kullandıktan sonra saçımın renginde bir koyulaşma olmadı. Kağıdında yazıyor zaten saçın ph ını normale döndürmek için kullanılması gerektiği. Kokusu iğrenç bunu söylemeliyim. Çok iyi durulanması gerekiyor. Sonuçtan memnunum ne bir yanma ne bir kopma oldu gayet sağlıklı saçlarım. Resim ekledim fikriniz olsun. Henüz ıslakken saçlarım;
Kıvırcık olduğu için fön kullanmıyorum. Teşekkürler :)Çok güzel gözüküyor. Kuru ve fönlü hali kimbilir nasıldır![]()
Bu muhteşem ürün sayesinde kızıldan eski rengim olan açık bakıra döndüm. Bence yüzyılın icadı![]()
Resimli destekleyin bence yorumlarınızı kızlar:)Bu muhteşem ürün sayesinde kızıldan eski rengim olan açık bakıra döndüm. Bence yüzyılın icadı![]()
denediniz mi ?merhaba arkadaşlar. çoğunuzun olumlu sonuç aldığını okuyunca umutlandım sevindim. benim saçlarım açık kahve gibiydi gaza gelip dün mavi siyaha boyadım. 1 gün oldu boyayalı colour b4 alsam işe yarar mı sizce
yok hayır denemedim, direkt palette yoğun renk açıcısı ile açtımdenediniz mi ?